Zondebokken en selfies, Denise Meijer

Lees mijn recensie van Zondebokken en selfies van Denise Meijer

Titel: Zondebokken en selfies
Auteur(s): Denise Meijer
Uitgeverij: Loft
Aantal pagina’s: 151
Gelezen als: E-book
Genre: Romantiek

Waardering: 4.5 uit 5.

Zondebokken en selfies van Denise Meijer, samenvatting

Al van kleins af aan weet Lola wat haar levenspad zou moeten zijn: rechten studeren en na haar studie aan het werk gaan bij haar moeders advocatenkantoor. Lola besluit echter een andere kant op te gaan en stort zich volledig op het foodbloggen. Dit zorgt ervoor dat Lola en haar moeder flinke ruzie krijgen en Lola besluit uit huis te gaan. Al gauw verliest Lola haar inspiratie en daarmee haar volgers. Ze besluit dat een selfie met een lammetje de oplossing zal zijn en klimt in een dronken bui over het hek van een kinderboerderij. Lola had alleen niet voorzien dat ze de boel zou slopen en daarbij ook nog eens op camera zou komen te staan. Om het goed te maken gaat Lola vrijwilligerswerk doen bij dezelfde kinderboerderij, maar dat valt haar helaas niet zo makkelijk als ze had gedacht.


e-book zondebokken en selfies van Denise meijer

Zondebokken en selfies van Denise Meijer, recensie

Wat een héérlijk boek was dit! Ik heb echt met volle teugen van deze fijne feelgoodroman genoten en ik wilde gewoon niet dat het stopte. Het verhaal was goed onderbouwd en de structuur liet niks te wensen over. Alles paste mooi in elkaar en er waren geen acties of open gaten in het plot waar ik me aan stoorde. Het enige wat ik nog graag zou zien, zijn uitwerkingen van de verhalen van de bijpersonages 😏 Ik wil gewoon meer!

Fijne personages

De personages in Zondebokken en selfies zijn perfect uitgewerkt. Het personage van Lola is herkenbaar, grappig en één mooi geheel. Ik voelde aan het einde echt een band met haar en wilde graag nog meer over haar lezen. Maar ook de bijpersonages mogen niet vergeten worden. Aan het einde krijg je een minuscuul kijkje in het leven van een vriendin van Lola, welke naar mijn mening zeker nog verder uitgewerkt kan worden (hint hint Denise 😁).

Ultiem feelgoodgevoel

Ja, Zondebokken en selfies gaf me echt een ultiem feelgoodgevoel. Het speelt zich af tijdens de lente en Denise Meijer heeft de lentekriebels echt goed over weten te brengen. Ik las het, onderweg naar Oostenrijk, in een paar uur uit en keek stiekem uit naar de lente (?!). Bizar voor een herfsthoofd als ik. Dit smaakt gewoon naar meer en ik kijk er dan ook enorm naar uit om meer van Denise Meijer te gaan lezen!

Benieuwd geworden? Bestel Zondebokken en selfies van Denise Meijer bij de lokale boekhandel via Libris!

Bestellen


Deze post bevat affiliate links en ads. Dit betekent dat ik een percentage van het bedrag krijg, als jij producten via deze links op mijn blog koopt. Je betaalt hiervoor niks extra, maar je maakt er wel een mede boekenwurm heel blij mee!

*Deze boeken heb ik gekregen als recensie-exemplaar of van mijn werk. Dit heeft geen invloed op mijn mening over het boek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s