Match met een maagd, Vanessa Gerrits

Titel: Match met een maagd
Serie: Cupid-o-scoop #6
Auteur(s): Vanessa Gerrits
Uitgeverij: Loft Books
Aantal pagina’s: 97
Gelezen als: E-book
Genre: Romantiek

Waardering: 4 uit 5.

Match met een maagd van Vanessa Gerrits, samenvatting

Sinds Samantha begonnen is met de columns over het daten via de app Cupid-o-scoop, heeft ze het maar wat druk. Daarbij komt ook nog eens de verjaardag van haar huisgenoot en beste vriendin Doris. Tijdens deze verjaardag hoopt Sam dat Doris en hun goede vriend Jaimie eindelijk de volgende stap durven te zetten in hun relatie. Om het allemaal nog ingewikkelder te maken, dreigt ze te caven voor bad-boy Samuel van STOUR Online tijdens een teambuilding tweedaagse, terwijl haar gevoelens voor iemand anders lijken te groeien. Tot haar eigen verbazing en verwarring …



Match met een maagd van Vanessa Gerrits, recensie

Ook dit zesde deel in de Cupid-o-scoop-serie was weer heerlijk om te lezen. Na de eerste vijf delen zijn vrijwel alle personages als vrienden gaan voelen, waardoor je ze enkel het beste toewenst. En als lezer weet je al van begin af aan wie ‘het beste’ is voor onze Sam. De samenvatting maakt al duidelijk dat Sams gevoelens voor ‘iemand’ lijken te gaan groeien en in dit deel licht Vanessa Gerrits het tipje van de sluier op. Het gehele boek lijkt het toch een heel andere kant op te gaan, maar dan … eindigt het boek met een geweldige cliffhanger! Ik wil simpelweg meer, meer en nog meer!

Een favoriete romantische boekenserie

De Cupid-o-scoop-serie is absoluut een van mijn favoriete romantische boekenseries. Vooraf lijkt de serie vooral over het daten via de app Cupid-o-scoop te gaan, maar niks is minder waar. Je leert met elk deel Sam beter kennen en niks wordt achterwege gelaten. Waar veel romantische boekenseries, met elk nieuw deel, op een gegeven moment herhalingen zijn van de voorgaande delen, is dat niet het geval bij de Cupid-o-scoop-serie. Uiteindelijk is het echt één lang verhaal dat uiteindelijk leidt naar de (hopelijk) super romantische ontknoping!

Benieuwd geworden? Bestel Match met een maagd van Vanessa Gerrits bij de lokale boekhandel via Libris!

Bestellen


Deze post bevat affiliate links en ads. Dit betekent dat ik een percentage van het bedrag krijg, als jij producten via deze links op mijn blog koopt. Je betaalt hiervoor niks extra, maar je maakt er wel een mede boekenwurm heel blij mee!

*Deze boeken heb ik gekregen als recensie-exemplaar of van mijn werk. Dit heeft geen invloed op mijn mening over het boek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s