Winter aan de kust, Tina van Dijk

Titel: Winter aan de kust
Serie: De kust #3
Auteur(s): Tina van Dijk
Uitgeverij: Loft Books
Aantal pagina’s: 147
Gelezen als: E-book
Genre: Romantiek

Waardering: 4 uit 5.

Winter aan de kust van Tina van Dijk, samenvatting

Na haar twijfels in het tweede deel van de serie, is Emmie nu in rustiger vaarwater belandt. Ze gaat samenwonen met haar vriend Tom en ze lijkt haar leven eindelijk op de rails te hebben. Dan staat haar zus Lana op de stoep: ze heeft relatieproblemen. Het leven in het kleine dorp Duijnen is compleet anders dan haar luxe leventje in Amsterdam. Desalniettemin begint Lana het leven aan de kust steeds leuker te vinden. Dat haar man geen contact met haar opneemt, raakt haar wel. Wat is er aan de hand? 


e-book winter aan de kust van Tina van Dijk

Winter aan de kust van Tina van Dijk, recensie

Ik las alweer het derde deel van de De kust-serie en, zoals de titel al verklapt, dit deel speelt zich af tijdens de winter. Je kunt je dus wel voorstellen dat ik uitkeek naar de ultieme winter- en Kerstsfeer! En Tina van Dijk heeft de beloftes van de titel waargemaakt. Ondanks dat het nu eind augustus is, kijk ik ontzettend uit naar de gezellige dagen in december!

De Nederlandse Jenny Colgan!

Als je houdt van de sfeervolle romans van Jenny Colgan, mag je deze serie niet missen. En al helemaal dit derde deel niet! Tijdens het lezen had ik af en toe het gevoel dat ik een roman van Colgan aan het lezen was. En dat bedoel ik als een groots compliment! Ik vind de romans van Jenny Colgan heerlijk om te lezen: ze geven je het ultieme cozy-village gevoel dat niet veel andere schrijvers me weten te geven. Tina van Dijk komt er met haar serie echter héél dichtbij. Door de setting, het heerlijke eten, de personages en het verhaal voelt het lezen als een omarming met een warme fluffy deken, die je nooit meer af wilt doen!

Het verhaal vanuit verschillende personages

Net als in de eerdere boeken krijg je een kijke in het leven van verschillende mensen uit Duijnen. Natuurlijk is Emmie nog altijd de hoofdpersoon, maar ze is niet het enige personage met wie je een band opbouwt. In dit deel komt ook Emmies zus aan bod, wie aan het begin niet thuis lijkt te horen in Duijnen. Toch maakt ze een verandering mee waardoor ook zij uiteindelijk een plekje in je hart weet te veroveren. Ik hoop dat er nog vele delen in De kust-serie mogen volgen!

Benieuwd geworden? Bestel Winter aan de kust van Tina van Dijk bij de lokale boekhandel via Libris!

Bestellen!


Deze post bevat affiliate links en ads. Dit betekent dat ik een percentage van het bedrag krijg, als jij producten via deze links op mijn blog koopt. Je betaalt hiervoor niks extra, maar je maakt er wel een mede boekenwurm heel blij mee!

*Deze boeken heb ik gekregen als recensie-exemplaar of van mijn werk. Dit heeft geen invloed op mijn mening over het boek!

Een gedachte over “Winter aan de kust, Tina van Dijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s