Noorderzon, Noortje Brink

Titel: Noorderzon
Auteur(s): Noortje Brink
Uitgeverij: Loft Books
Aantal pagina’s: ± 110
Gelezen als: E-book
Genre: Thriller

Waardering: 3.5 uit 5.

Noorderzon van Noortje Brink, samenvatting

Anderhalf jaar nadat ze haar echtgenoot verloor bij een ongeluk, vindt Sandra opnieuw de liefde in Jochem. Hij heeft een zoontje David die het goed kan vinden met Sandra’s zoontje Vigo. Doordat zijn vorige relatie niet goed is geëindigd, zit Jochem nu diep in de schulden. Hiervoor leent Sandra hem geld, wat Jochem terug probeert te betalen met een reisje naar Legoland in Denemarken. Het is een fijne vakantie. Tenminste, totdat Sandra de ex van Jochem gezien meent te hebben. Niet veel later staat dezelfde ex voor haar neus. Jochem heeft Sandra al meerdere keren verteld over zijn ex die hem niet met rust wilt laten. Maar wat wil deze vrouw van Sandra? En waarom kan ze Sandra niet met rust laten?Noorderzon van Noortje Brink, recensie

Opnieuw een korte thriller van Noortje Brink die je aandacht meteen vanaf het begin weet vast te houden. Je volgt Sandra die een prille relatie heeft met Jochem. Hij lijkt de perfecte man te zijn, maar na slechts twee maanden kent ze hem natuurlijk nog niet supergoed. Je leert de twee en hun gloednieuwe relatie kennen en je bent meteen benieuwd waar dit heen zal gaan en hoe het uiteindelijk af zal lopen. Ook wanneer de twee nog niet naar Denemarken vertrokken zijn, krijg je zonder dat je het echt doorhebt een hint naar de stalker van Sandra: de ex van Jochem. Je weet dus al: dit belooft niks goeds.

Heerlijke vakantiethriller

Omdat de twee naar Denemarken vertrekken, voor mij een heerlijk vakantieland, zat ik meteen helemaal in de vakantiemodus. Ze zijn, bepakt en bezakt, midden in de nacht vertrokken naar hun vakantieadres. Meer ‘vakantie’ kun je het voor mij niet maken. En daar stopt het genieten van dit vakantiegevoel. Wanneer de twee in Denemarken aankomen, krijgt Sandra al gauw het idee dat er iets niet klopt en dat ze in de gaten wordt gehouden. Uiteindelijk loopt het van kwaad tot erger en leidt het tot een superspannende ontknoping! Noorderzon is dan ook echt een aanrader voor in de koffer mee op vakantie!

Benieuwd geworden? Bestel Noorderzon van Noortje Brink bij de lokale boekhandel via Libris!


Deze post bevat affiliate links en ads. Dit betekent dat ik een percentage van het bedrag krijg, als jij producten via deze links op mijn blog koopt. Je betaalt hiervoor niks extra, maar je maakt er wel een mede boekenwurm heel blij mee!

*Deze boeken heb ik gekregen als recensie-exemplaar of van mijn werk. Dit heeft geen invloed op mijn mening over het boek!

2 gedachten over “Noorderzon, Noortje Brink

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s