Tweeling in twijfelmodus, Vanessa Gerrits

Titel: Tweeling in twijfelmodus
Serie: Cupid-o-scoop #5
Auteur(s): Vanessa Gerrits
Uitgeverij: Loft Books
Aantal pagina’s: 97
Gelezen als: E-book
Genre: Romantiek

Waardering: 4 uit 5.

Tweeling in twijfelmodus van Vanessa Gerrits, samenvatting

De bèta-datingapp Cupid-o-scoop is eindelijk live en krijgt een flinke boost door het promofilmpje met Samantha en Cedric in de hoofdrol. Dit zorgt ervoor dat Samantha in de schijnwerpers komt te staan en wordt uitgenodigd voor interviews en beurzen om te komen praten over de app. Zo mag ze naar een spirituele beurs en krijgt ze een telefoontje dat haar de ultieme kans biedt. Een kans die ze eigenlijk niet mag laten liggen, terwijl schrijven voor Lyfe & Style alles is wat ze ooit gewild heeft. Tegelijkertijd is Samantha in een relatie met Kreeft Stef belandt, maar twijfelt ze aan haar gevoelens voor hem.Tweeling in twijfelmodus van Vanessa Gerrits, recensie

In de maand mei racete ik door de eerste vier delen van de Cupid-o-scoopserie heen en genoot er ontzettend van. De seriedelen zijn stuk voor stuk bite-sized verhalen die je zo in één middag uitleest. En geloof me, je wilt niet anders! Vanessa Gerrits‘ schrijfstijl is heerlijk en met deze verhalen kun je lachen en zwijmelen. Je leest ze in één zwijmelende zucht uit. Wat ook fijn is, is dat de verhalen soepel in elkaar overlopen. Per boek is er wel één rode draad, maar uiteindelijk loopt de belangrijkste rode draad door de gehele serie heen. Het is dan ook niet een serie waarvan je de delen los kunt lezen, zó zijn ze met elkaar verweven. Heerlijk!

Minder focus op de dates

In dit deel ligt de focus minder op de dates en meer op de rol van Sam bij de lancering en promotie van de app. Jammer, maar aan de andere kant weten lezers van de serie stiekem allang hoe het zal eindigen 😏 Na dit vijfde deel volgen er nog drie en ik kan niet wachten tot deze verschijnen!

Benieuwd geworden? Bestel Tweeling in twijfelmodus van Vanessa Gerrits bij de lokale boekhandel via Libris!


Deze post bevat affiliate links en ads. Dit betekent dat ik een percentage van het bedrag krijg, als jij producten via deze links op mijn blog koopt. Je betaalt hiervoor niks extra, maar je maakt er wel een mede boekenwurm heel blij mee!

*Deze boeken heb ik gekregen als recensie-exemplaar of van mijn werk. Dit heeft geen invloed op mijn mening over het boek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s