Eindeloos geluk, Saskia M.N. Oudshoorn

Eindeloos geluk Saskia M.N. Oudshoorn recensie header

Titel: Eindeloos geluk
Serie: Geluk #4
Auteur(s): Saskia M.N. Oudshoorn
Uitgeverij: Kobo
Aantal pagina’s: 213
Gelezen als: E-book
Genre: Romantiek

*Recensie-exemplaren gekregen van Kobo

Waardering: 4 uit 5.

Eindeloos geluk van Saskia M.N. Oudshoorn, samenvatting

Laurens en Kate zijn net getrouwd en horen volop van hun wittebroodsweken te genieten. Als huwelijkscadeau hebben ze zes maanden gratis huur gekregen in het pand naast Livs Lekkernijen. Net nu Laurens zijn dromen voor een eigen zaak op de lange baan had geschoven. Laurens heeft er moeite mee dit geschenk te accepteren, maar Kate weet hem te overtuigen. Onzekerheden en geheimen gooien keer op keer roet in het eten van het pasgetrouwde stel. Laurens heeft zijn ex en moeder van zijn zoon een belofte gedaan waar Kate zelf achter moet komen, maar ook Kate loopt rond met een groot geheim die een keer uit moet komen … Daarnaast loopt de overvaller van Livs Lekkernijen nog altijd vrij rond en is er iemand anders die het pand naast Livs Lekkernijen op het oog heeft.


Ebook Eindeloos geluk Saskia M.N. Oudshoorn

Eindeloos geluk van Saskia M.N. Oudshoorn, recensie

Het vierde deel van de Geluk-serie van Saskia M.N. Oudshoorn opent met een vooruitblik. Een man met kwade bedoelingen verstoort de vreugde van Laurens en Kate. Hoe gaat dit aflopen? Je wordt als lezer echt direct middenin de actie geworpen. Hierdoor werd ik meteen nieuwsgierig naar wat er de personages boven het hoofd hangt. Welke acties leiden tot deze ontknoping? Ik houd er altijd van als een boek een dergelijke opening heeft. Het geeft je iets om naar uit te kijken. Nu is een overval, of ander gewapende ‘bijeenkomst’ natuurlijk niet bepaald iets feestelijks, maar het zorgde zeker voor de nodige spanning in deze roman!

Missende info uit eerdere delen

Ondanks dat ik de eerdere drie delen niet gelezen heb, was het goed te doen en was het alleen de eerste paar pagina’s ‘even inkomen’. Het lijkt me het leukst om de serie op chronologische volgorde te lezen, omdat je hier en daar terugblikken leest en ik daardoor inside info miste. Dat maakte het genieten van het verhaal er gelukkig niet minder op. Ik vond het een heerlijk verhaal om te lezen en ik was echt begaan met de personages. Het was goed te doen zonder de eerste drie delen te hebben gelezen, maar ik zou het wel aanraden.

Benieuwd naar de eerdere delen

Wat me hier en daar wel verbaasde was de snelheid waarmee Laurens en Kate leken te zijn getrouwd. Ze leken elkaar niet echt te kennen en hun huwelijk leek meer gebaseerd op lust dan op liefde. Maar wellicht heb ik iets groots gemist in een van de eerdere delen die dit voor mij zou verklaren! Eindeloos geluk was in ieder geval een heerlijke, dramatische feelgoodroman die me op momenten zeker op het puntje van mijn stoel wist te krijgen. Ik ben dan ook zeker benieuwd geworden naar de eerste drie delen!

Benieuwd geworden? Bestel jouw exemplaar van Eindeloos geluk van Saskia M.N. Oudshoorn bij de lokale boekhandel via Libris!


Deze post bevat affiliate links en ads. Dit betekent dat ik een percentage van het bedrag krijg, als jij producten via deze links op mijn blog koopt. Je betaalt hiervoor niks extra, maar je maakt er wel een mede boekenwurm heel blij mee!

Een gedachte over “Eindeloos geluk, Saskia M.N. Oudshoorn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s