Cupid-o-scoop serie, Vanessa Gerrits

Titel: Ramkoers naar romantiek, Week van de waterman, Vissen naar verliefdheid & Kus van de kreeft
Serie: Cupid-o-scoop #1, #2, #3 & #4
Auteur(s): Vanessa Gerrits
Uitgeverij: Loft Books
Aantal pagina’s: 98 + 99 + 97 + 102 (396)
Gelezen als: E-book
Genre: Romantiek

*Recensie-exemplaren gekregen van Loft Books

Waardering: 4 uit 5.

Cupid-o-scoopserie van Vanessa Gerrits, samenvatting

Samantha schrijft al een tijdje voor het e-magazine Lyf & Style: een baan waarvan ze gedacht, of eigenlijk gehoopt, had dat het haar droombaan was. Ze raakt echter een beetje uitgekeken op de wekelijkse horoscopen waarvoor ze de ghostwriter is. Dan komt de hoofdredacteur met een grotere uitdaging voor Sam: ze mag de columns schrijven bij de nieuwe datingapp Cupid-o-scoop. Dit is een app die gebruikers aan elkaar koppelt op basis van hun sterrenbeeld. En het is aan Samantha om deze app als een van de eersten te testen en daarover columns te schrijven. 


Omslag Ramkoers naar romantiek van Vanessa Gerrits

Cupid-o-scoopserie van Vanessa Gerrits, recensie

Wat een heerlijke boeken waren dit. De eerste vier delen in deze serie* (ja, er volgen er meer!) waren een waar genot om te lezen: een heerlijk verhaal, geweldige personages en humor. Toen ik voor het eerst de samenvatting van deze serie onder ogen kreeg, werd ik direct enthousiast. Ik houd van romance boeken waarbij de hoofdpersoon op verschillende dates gaat. Dates die natuurlijk niet altijd soepeltjes verlopen en de ontmoeting met de persoon waarvan je meteen al weet dat hij of zij de ware is voor het hoofdpersonage. Geweldig vind ik dat!

Daten volgens de dierenriem

En Sam date in deze serie volgens de dierenriem. Elk boek focust op een ander sterrenbeeld en geeft per hoofdstuk kleine snippets aan horoscoopachtige tips en info over die sterrenbeelden (helaas komt er geen deel over mijn sterrenbeeld de steenbok). Lang verhaal kort: ik heb echt genoten van deze eerste vier boeken. De één volgde de ander direct op! Het is dus ook geen verrassing dat ik nu al uit kijk naar de volgende delen in de serie. Het worden er in totaal maar liefst acht. Dat is bijna 800 bladzijdes lees-, zwijmel en lachplezier. De laatste vier delen verschijnen later dit jaar. Gelukkig heeft Vanessa Gerrits meer boeken geschreven, die ook al op mijn kobo e-reader staan, dus ik hoef me niet te vervelen!

Benieuwd geworden? Bestel jouw exemplaren van deel 1, deel 2, deel 3 en deel 4 van de Cupid-o-scoop serie van Vanessa Gerrits bij de lokale boekhandel via Libris!


Deze post bevat affiliate links en ads. Dit betekent dat ik een percentage van het bedrag krijg, als jij producten via deze links op mijn blog koopt. Je betaalt hiervoor niks extra, maar je maakt er wel een mede boekenwurm heel blij mee!

*Deze boeken heb ik gekregen als recensie-exemplaar of van mijn werk. Dit heeft geen invloed op mijn mening over het boek!

3 gedachten over “Cupid-o-scoop serie, Vanessa Gerrits

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s