Focus – Deel 1: Wenen, Remi Solati

Titel: Focus: Wenen
Serie: Focus #1
Auteur(s): Remi Solati
Uitgeverij: Kobo
Aantal pagina’s: 157
Gelezen als: E-book
Genre: Romantiek

*Recensie-exemplaar gekregen van Kobo

Waardering: 3.5 uit 5.

Focus – Deel 1: Wenen van Remi Solati, samenvatting

Tess Vink krijgt de kans om een documentaire te filmen voor de Nederlandse Omroep, welke ze met beide handen aanpakt. Hiervoor reist ze af naar Wenen, waar ze oog in oog komt te staan met een bloedmooie man: Luca Leitner. Het is dezelfde man die ze moet interviewen voor de documentaire. Ondanks de vele afleidingen, veroorzaakt door Luca, probeert Tess haar focus te houden. Daarnaast lijkt haar verleden haar steeds weer in te halen. Lukt het haar om de documentaire tot een goed einde te brengen?


Omslag Focus van Remi Solati

Focus- Deel 1: Wenen van Remi Solati, recensie

Ik heb genoten van het eerste deel in de Focus-serie*. Het was een lighthearted erotische roman en voor een verhaal van slechts 160 pagina’s vond ik de personages eveneens goed genoeg uitgewerkt. Ik kreeg een prima beeld van hen en kon me daardoor ook goed met hen identificeren. De ambitie en drive van Tess spatte van de bladzijdes af, helaas kon ik niet hetzelfde zeggen over de passie tijdens de spicy scènes. Ik had ze spicier verwacht. De delen rondom de erotiek zijn me beter bijgebleven dan de daadwerkelijke erotische scènes.

Meer verwacht

De roman was voor mij dus helaas niet erotisch genoeg om echt geclassificeerd te kunnen worden als erotische roman. Ja, het was absoluut steamy, maar ik heb hetere romans gelezen die niet als zodanig geclassificeerd worden. Omdat het omschreven wordt als erotische roman, had ik verwacht dat de steamy scènes me ademloos achter zouden laten. Dat was voor mij niet het geval. Desalniettemin ben ik heel benieuwd naar de rest van de serie! De volgende zal ons meenemen naar Antwerpen en verschijnt op 28 juni 2022.

Benieuwd geworden? Bestel jouw exemplaar van Focus – Deel 1 van Remi Solati bij Kobo!


*Deze boeken heb ik gekregen als recensie-exemplaar of van mijn werk. Dit heeft geen invloed op mijn mening over het boek!

Een gedachte over “Focus – Deel 1: Wenen, Remi Solati

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s