Het niet-zo-perfecte leven van Elliot McHugh van Margot Wood

Het niet-zo-perfecte leven van Elliot McHugh recensie

Titel: Het niet-zo-perfecte leven van Elliot McHugh
Auteur(s): Margot Wood
Uitgeverij: Boekerij (TBR)
Aantal pagina’s: 272
Gelezen als: E-book
Genre: New Adult, LGBTQ+

*Recensie-exemplaar gekregen van Boekerij

Waardering: 4 uit 5.

Het niet-zo-perfecte leven van Elliot McHugh van Margot Wood, samenvatting

Elliot McHugh begint aan haar studie, maar eigenlijk weet ze niet zo goed wat ze ermee wil. Of wat ze met de rest van haar leven wil. Elliot is eigenlijk niet zo erg bezig met het kiezen van een studierichting. Waar ze wel mee bezig is, is het genieten van het studentenleven: van de hele nacht feesten tot het hebben van de beste seks die je maar kunt hebben op een krakkemikkig bed in een gedeelde studentenkamer. Dan slaat de realiteit toe. De examens naderen snel en de seks is toch niet zo geweldig als ze gehoopt had. Zal het Elliot lukken om een doel te vinden en de persoon te worden die ze wil zijn?


Het niet-zo-perfecte leven van Elliot McHugh van Margot Wood boek

Het niet-zo-perfecte leven van Elliot McHugh van Margot Wood, recensie

Ik ben redelijk nieuw in de wereld van LGBTQ+ boeken en Elliot McHugh was een fijne roman om deze wereld verder mee te ontdekken. Het is een luchtig, mooi vormgegeven e-book, waarvan het verhaal op een originele, gevatte manier verteld wordt. Zo lees je niet alleen Elliots gedachten in de lopende tekst, maar eveneens in de voettekst. Aangezien ik Elliot McHugh als e-book las, kwamen deze voetnoten helaas niet heel goed uit de verf. Soms waren de hoofdstukken lang en was ik aan het einde, waar de voetnoten staan, allang weer vergeten waar ze ook alweer over gingen. Het is een leuk concept dat wellicht beter tot zijn recht komt in het papieren boek.

Luchtige LGBTQ+ roman

Terugkomend op het LGBTQ+-thema van de roman kan ik je sowieso vertellen dat ik er meer van wil. Het ging er niet over dat Elliot haar seksualiteit nog moest ontdekken: het was gewoon zo. Dat voelde best verfrissend. Elliot McHugh is een heel (seks)positief boek, waarvan ik denk dat iedereen dat af en toe wel kan gebruiken. Ik ben in ieder geval fan!

Benieuwd geworden? Bestel jouw exemplaar van Het niet zo perfecte leven van Elliot McHugh van Margot Wood bij de lokale boekhandel via Libris!


Deze post bevat affiliate links en ads. Dit betekent dat ik een percentage van het bedrag krijg, als jij producten via deze links op mijn blog koopt. Je betaalt hiervoor niks extra, maar je maakt er wel een mede boekenwurm heel blij mee!

Een gedachte over “Het niet-zo-perfecte leven van Elliot McHugh van Margot Wood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s