4 romantische boekentips voor Valentijnsdag!

op de achtergrond een hartje gevouwen van de bladzijdes in een boek op de voorgrond de tekst 'Boeken voor Valentijnsdag!'

Het is bijna Valentijnsdag! Zoals jullie wellicht weten ben ik fan van romantische boeken, en dan vooral New Adult en Adult romance; er mogen van mij dan ook volop steamy scenes in voorkomen. Speciaal voor Valentijnsdag heb ik een aantal boeken bij elkaar gezocht en deze boekentiplijst opgesteld. Lees snel verder om te zien welke boeken op mijn lijst staan!


1. Bewaak mijn hart van Sanne Hillemans

Als je van romantische spanning én gevaarlijke spanning in boeken houdt, dan is Bewaak mijn hart* het boek waar je naar op zoek bent. Het bevat geweldige personages, hilarische momenten, realistische liefde en passages waarop je op het puntje van je stoel zit. Wat wil je nog meer?

Bestellen bij Libris || Lees mijn recensie

2. Again-serie van Mona Kasten

Deze serie bestaat uit vijf boeken, welke stuk voor stuk heerlijk zijn om je in te verliezen. Het zijn dikke boeken met personages waar je sowieso verliefd op gaat worden. De verhalen in de Again-serie* slepen je vanaf het eerste moment mee, waarna je de personages in de hart sluit. Het voelde voor mij dan ook een beetje alsof ik afscheid nam van een geweldige vriendengroep toen ik de serie uithad gelezen.

Bestellen bij Libris || Lees mijn recensie


De Again-serie van Mona Kasten op een houten tafel. Daarnaast houd ik een grote roze mok thee vast.

3. Liefs uit-serie van Iris Visser

Een 3-delige serie waarin je meegenomen wordt naar Londen, Ibiza en New York. Je waant je dan ook écht even in die oorden. Iris Visser weet de lezer in minder dan 200 pagina’s verliefd te laten worden op de personages en ze te laten smachten naar méér. Ik hoop heel hard dat er nog meer boeken in deze Liefs uit-serie* gaan verschijnen, want ik heb er nog lang niet genoeg van!

Lees mijn recensie

4. Power of Ten-serie van Emily James

Deze boeken heb ik zo’n 3 jaar geleden gelezen, maar ze zijn me altijd bijgebleven. Emily James* weet grappige, realistische en goed uitgewerkte personages neer te zetten in een verhaal dat je gegarandeerd laat lachen. Emily James heeft naast de Power of Ten-serie nog meer series waar ik ook groot fan van ben, zoals de Faking it-duo en de Love in short-serie.

Lees mijn recensie


*Deze boeken heb ik gekregen als recensie-exemplaar of van mijn werk. Dit heeft geen invloed op mijn mening over het boek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s