Bewaak mijn hart, Sanne Hillemans

Op de achtergrond een oranje zonsondergang met donkere wolken. Op de voorgrond het omslag van Bewaak mijn hart van Sanne Hillemans

Titel: Bewaak mijn hart
Auteur(s): Sanne Hillemans
Uitgeverij: LOFT books
Aantal pagina’s: 263
Gelezen als: E-book
Genre: Romantiek

*Recensie-exemplaar gekregen van LOFT books

Waardering: 4.5 uit 5.

Bewaak mijn hart van Sanne Hillemans samenvatting

Noraly Winters lijkt op het eerste oog een normaal leven te leiden. Ze werkt avonden in een lokaal café en vier dagen per week bij de bank. Het enige wat je afwijkend zou kunnen noemen, is dat ze een bodyguard heeft die haar 24/7 in de gaten houdt. Haar vader zit diep in de onderwereld en zijn vijanden zijn uit op het onderhandelen middels Noraly. Naar instructie van haar vader negeert ze haar bodyguards zo veel mogelijk. Tot er een nieuwe bodyguard wordt ingezet, Chris. Door deze mysterieuze en knappe nieuwe bodyguard wordt het Noraly zeer lastig gemaakt om zo min mogelijk te maken te hebben met haar vaders ‘werk’.


De cover van Bewaak mijn hart op mijn Kobo Libra ereader boven op een fluffy grijze deken. Daarnaast houd ik een kopje koffie met melk vast in mijn linkerhand.

Bewaak mijn hart van Sanne Hillemans, recensie

Waar ik normaal niet zo’n fan ben van boeken die verhalen over het ‘criminele circuit’, stoorde me dit totaal niet in Bewaak mijn hart. De focus ligt, uiteraard, op Noraly en haar leven. Het verhaal begon dan ook in het café waar Noraly werkt, samen met haar beste vriend Charlie. Het was een grappige en luchtige introductie van het hoofdpersonage en hoewel de eerste twee pagina’s niet per se mijn aandacht vast wisten te houden, zat ik er met de derde pagina helemaal in.

Heerlijke personages

Langzaam maar zeker krijg je meer over Noraly’s leven te weten. Aan de ene kant is dit zoals je het verwacht van een twintiger met twee banen, aan de andere kant is het feit dat ze onder 24/7 beveiliging staat niet te negeren. Al helemaal niet als Chris in het spel komt. De lovebirds waren geweldig om over te lezen en de essentie hun relatie kwam realistisch over. Het is gebaseerd op vertrouwen en natuurlijk een sterke aantrekkingskracht. De steamy scenes waren dan ook écht heerlijk steamy 🔥 Naast de relatie tussen Chris en Noraly krijg je ook een goed kijkje in het leven van Noraly’s vrienden. Net genoeg om super nieuwsgierig naar hen en hun relaties te worden (hint naar mijn wens voor een deel over deze vrienden).

Volop spanning

Naast de seksuele spanning tussen Noraly en Chris, kan de spanning vanuit het criminele circuit niet genegeerd worden. Noraly loopt altijd gevaar vanwege de vijanden van haar vader. Dit zorgt ervoor dat het verhaal een tweede laag kreeg die mij heel erg aansprak. Er zijn momenten dat je geen genoeg krijgt van Noraly en Chris, maar ook zeker momenten die je op het puntje van je stoel houden. Tot aan de allerlaatste bladzijde. Het einde vond ik helaas ietwat abrupt en liet me met vele vraagtekens achter. Ik wilde meer weten! Maar natuurlijk vooral meer lezen over Chris en Noraly die ik zeker in mijn hart heb gesloten.

Benieuwd geworden? Bestel het e-book van Bewaak mijn hart van Sanne Hillemans bij Libris en steun zo je lokale boekhandel!


Deze post bevat affiliate links en ads. Dit betekent dat ik een percentage van het bedrag krijg, als jij producten via deze links op mijn blog koopt. Je betaalt hiervoor niks extra, maar je maakt er wel een mede boekenwurm heel blij mee!

3 gedachten over “Bewaak mijn hart, Sanne Hillemans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s