Live voor de liefde, Annemieke Heller

Op de achtergrond een heerlijk vakantiekiekje in Griekenland. Op de voorgrond het omslag van Live voor de Liefde van Annemieke Heller

Titel: Live voor de liefde
Serie: Live for Love #1
Auteur(s): Annemieke Heller
Uitgeverij: LOFT books
Aantal pagina’s: 76
Gelezen als: E-book
Genre: Romantiek

*Recensie-exemplaar gekregen van LOFT books

Waardering: 3.5 uit 5.

Live voor de liefde van Annemieke Heller, samenvatting

In dit korte verhaal volgen we Amira die door haar beste vriendin Jessie wordt opgegeven voor een reality tv-programma dat draait om het vinden van liefde en het winnen van een groot geldbedrag. Amira wist niks van deze actie van Jessie en wordt zo in het diepe gegooid. Jessie heeft voor Amira een match gekozen uit de mannen die meedoen aan de realityshow: Rico, een knappe en supercompetetieve man. Alleen dwalen Amira’s ogen steeds af naar de lieve en eveneens knappe Roy … Zal het Amira lukken om het geldbedrag en eveneens de ware liefde te winnen?


Het omslag van Live voor de liefde op mijn Kobo Libra 2 e-reader. Op de achtergrond zie je ons fotobehang met bomen.

Live voor de liefde, Annemieke Heller recensie

Live voor de liefde is een heerlijk zoet snoepje om tussendoor te lezen. Het verhaal telt slechts 76 pagina’s en lees je dus in één ruk uit. Ik raad vooral aan om deze te bewaren voor een druilerige middag, want het neemt je mee naar de opnames van een realityshow, welke zich in het zonnige Griekenland bevinden. Tijdens het lezen voel je de warme zon, terwijl de koude wind in de echte wereld tegen de ramen waait. Heerlijk!

Leest alsof je naar reality tv kijkt!

Naast het zonnige gevoel dat je van het verhaal krijgt, vond ik de setting van het verhaal geweldig. Ik ben een groot fan van het kijken van reality tv en ik noem het al niet eens meer een guilty pleasure. Iedereen geniet toch van drama, zolang het niet over henzelf gaat? Zo ook Amira. Waar ze aan het begin van het verhaal totaal geen weet heeft van wat haar te wachten staat en ze zich zo ver mogelijk van alle drama weg wilt houden, is ze al gauw het middelpunt van de show. Het lezen van dit boek voelde dan ook alsof ik naar een combi van Love Island en Married at First Sight keek.

Eerste deel in een serie

Live voor de liefde is het eerste deel van de nieuwe feelgood serie van Annemieke Heller: Live for Love. In het tweede deel, Verliefd op live tv volgen we Jessie, de beste vriendin van Amira uit deel 1. Ook zij waagt het om mee te doen aan Live for Love om zo hopelijk de liefde van haar leven te vinden. Ik kijk er nu al naar uit om het tweede deel te lezen!

Benieuwd geworden? Bestel jouw exemplaar van Live voor de liefde van Annemieke Heller via Libris en steun zo jouw lokale boekhandel!


Deze post bevat affiliate links en ads. Dit betekent dat ik een percentage van het bedrag krijg, als jij producten via deze links op mijn blog koopt. Je betaalt hiervoor niks extra, maar je maakt er wel een mede boekenwurm heel blij mee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s