Liefs uit … serie van Iris Visser

Op de achtergrond hartjes bokeh en op de voorgrond de omslagen van Liefs uit Londen, liefs uit ibiza en liefs uit New York van Iris Visser

Titel: Liefs uit Londen, Liefs uit Ibiza, Liefs uit New York
Serie: Liefs uit #1, #2 & #3
Auteur(s): Iris Visser
Uitgeverij: Kobo Original
Aantal pagina’s: 170 + 224 + 236
Gelezen als: E-book
Genre: Romantiek

*Recensie-exemplaar gekregen van Kobo

Waardering: 4.5 uit 5.

Liefs uit Londen van Iris Visser, samenvatting

Het is middernacht op Nieuwjaarsdag wanneer Hannah haar vriend betrapt op vreemdgaan. Hierdoor verliest ze al haar geloof in liefde. En om het nog erger te maken, moet ze met haar onuitstaanbare baas mee op zakenreis naar Londen. Hier probeert ze uit alle macht de voorbereidingen op de viering van de Dag van de Liefde te negeren, wat haar moeilijk wordt gemaakt als ze de menselijke kant van haar baas leert kennen en de externe marketeer haar wel heel bekend voorkomt.

Liefs uit Ibiza van Iris Visser, samenvatting

Eva is voor de zomer overgevlogen naar Ibiza. Een plek waar ze vele zomers doorbracht bij haar opa en oma, helpend in de strandtent. De strandtent staat echter op de rand van faillissement en hun enige hoop is het economische inzicht van Eva en een grote lening. Het lijkt beter te gaan met de strandtent, totdat de geldverstrekkers aan de deur kloppen. Eén van hen komt Eva bekend voor van een avondje stappen, wat niet alleen roet in het redden van de strandtent kan gooien, maar ook in haar liefdesleven.

Liefs uit New York van Iris Visser, samenvatting

Emma krijgt de kans van haar leven: het kerstfeest organiseren voor een groot advocatenkantoor in New York. Hiervoor wordt ze voor minstens een jaar overgeplaatst naar het evenementenbureau in New York. Ze krijgt een appartement en Emma heeft het naar haar zin in New York. Tot overmaat van ramp zegt de liveband af en moet ze lastminute op zoek naar vervanging. Voeg daarbij nog een kersthatende, maar good-looking buurman toe die Emma tot diep in de nacht wakker houdt met zijn eigen muziekkunsten. Lukt het Emma om de Grinch-next-door zover te krijgen dat hij met zijn band optreedt op het kerstfeest en zo haar baan te redden?


Het ebook van Liefs uit Londen van Iris Visser op mijn kobo die op mijn schoot ligt. Daarnaast houd ik met mijn linkerhand een kopje koffie met melk vast.

Liefs uit Londen van Iris Visser, recensie

In de Liefs uit .. serie van Iris Visser maak je kennis met de gevatte en meeslepende schrijfstijl van de auteur. Ik betrapte mezelf er al gauw op dat ik de ene na de andere zin markeerde op mijn Kobo e-reader. Gewoon omdat ze zo mooi of grappig waren, dat ik ze snel weer terug wilde kunnen vinden. Ondanks dat dit eerste boek, Liefs uit Londen, slechts 170 pagina’s lang is, weet Iris Visser de lezer direct te raken. Je wil simpelweg meer: meer over Hannah en Tijn, maar ook zeker meer wanneer je eenmaal het eerste boek hebt uitgelezen.

Liefs uit Ibiza van Iris Visser, recensie

Dit tweede boek uit de Liefs uit … serie neemt je mee naar Ibiza. Een eiland dat me eigenlijk nooit echt heeft aangetrokken. Vooral omdat het bekend staat als partyeiland en ik niet echt een feestbeest ben (understatement of the year). Desondanks wist Iris Visser mijn gedachten over Ibiza te veranderen: ik zou nu dolgraag een keertje naar het eiland gaan, want het is zoveel meer dan een partyeiland! De omgeving, natuur en architectuur is mooi en als ik het verhaal mag geloven lopen er echte hunks rond 😉 Tijdens het lezen van Liefs uit Ibiza word je zowel verliefd op het eiland als op de hoofdpersonages!

Liefs uit New York van Iris Visser, recensie

Dit derde boek in de Liefs uit … serie is mijn absolute favoriet! Je maakt kennis met een knappe vent die niet je alledaagse romance knappe vent is: hij draagt kistjes, eyeliner, gescheurde broeken en heeft wat langer, donker haar. Aka. Johnny Depp, precies wat ik aantrekkelijk vind! Rudy voegde dan ook echt wat toe aan mijn leeservaring en zijn relatie met Emma gaf me regelmatig heftig dansende vlinders in mijn buik. Het verhaal was fantastisch en de omgeving van New York tijdens de kerstperiode maakt het alleen maar romantischer!

Kortom: de Liefs uit … serie van Iris Visser is een geweldige, romantische serie voor volwassenen die je gegarandeerd vlinders in je buik zal geven! Ik kijk in ieder geval uit naar meer boeken van Iris Visser!

2 gedachten over “Liefs uit … serie van Iris Visser

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s