Perfect, Liz Hartevelt

Op de achtergrond schijfjes mandarijn en op de voorgrond het omslag van Perfect van Liz Hartevelt

Titel: Perfect
Auteur(s): Liz Hartevelt
Uitgeverij: Loft Books
Aantal pagina’s: 294
Gelezen als: E-book
Genre: New Adult, Romantiek

*Recensie exemplaar gekregen van Loft Books

Waardering: 3.5 uit 5.

Perfect Liz Hartevelt, samenvatting

Clementine werkt naast haar studie in een bibliotheek. Wanneer er een nieuwe collega aangenomen wordt, weet Clementine direct dat hij foute boel is. Roan zit onder de tatoeages en is niet op zijn mondje gevallen. Hij daagt haar dan ook direct uit. Zonder dat ze het doorhebben is de vonk overgeslagen en doen ze er alles aan om hun hart te beschermen tegen nieuw verdriet. Beiden lopen namelijk met geheimen en verledens waar ze het liever niet met elkaar over hebben. Zullen ze deze problemen overwinnen en elkaar toelaten in hun levens?


Op een houten tafel ligt het e-book van Perfect op mijn e-reader. Daarnaast liggen twee mandarijntjes. Eentje ongeschild met blad en eentje geschild en in partjes.

Perfect Liz Hartevelt, recensie

Ik werd direct aangetrokken door de samenvatting van Perfect: het gaat namelijk over een boekenwurm die haar tijd liever lezend dan feestend doorbrengt. Het leek wel alsof ik een samenvatting over mezelf las! Ik was dus meteen benieuwd hoe dit verhaal zich verder zou voltrekken en ik kan je wel vertellen dat er in Perfect van lezen niet veel terecht komt.

Volop steamy scenes …

Voor je het weet zit je middenin een vurige passage waarin Clementine en Roan, ondanks hun voornemens niet voor elkaar te vallen, bij elkaar in bed belanden. Het boek zat werkelijk vol seksscenes waar de stoom vanaf kwam! Deze scenes waren écht sexy, zonder dat het ordinair werd, en ik wilde dan ook niets liever dan doorlezen en zien hoe Roan en Clementine zich erna tegenover elkaar zouden gaan gedragen. Eén van de vurige scenes was echter wel een beetje verwarrend doordat er onduidelijkheid is waar ze zich nou precies bevinden: in de keuken op een stoel, of op Clementine’s bed. In de ene zin zaten ze nog op de keukenstoel en in de andere zin op het bed, om vervolgens toch nog in de keuken te zitten. Klein foutje wat me helaas op dat moment wel een beetje uit de flow van sexyness haalde. Verder: ultiem sexy!

… en leuke personages!

De personages in Perfect waren geweldig om over te lezen. Ik herkende me in Clementine, aangezien ik zelf ook liever lees dan feest. En Roan … Ja, Roan is gewoon de perfect bad boy waar ik mijn ogen ook zeker niet vanaf zou kunnen houden. Dit maakte de steamy scenes natuurlijk alleen maar beter 😏 Waar ik alleen soms over viel, is dat Clementine me net iets vaak beweerde dat ze er iets uit flapte wat ze eigenlijk niet had willen zeggen. Zo geeft ze Roan keer op keer complimentjes die toch echt naar pillow talk neigen. Daarnaast bevond Clementine zich opvallend vaak in de club in plaats van met haar neus in de boeken. Ook al zou ik dat zelf ook doen als mijn bad boy crush de barman in desbetreffende club zou zijn, dus dat kan ik haar natuurlijk niet kwalijk nemen …

Benieuwd naar meer van Liz Hartevelt

Perfect is een geweldig boek als je op zoek bent naar een sexy New Adult roman vol humor en leuke personages. Het was zeker een verslavend verhaal om te lezen! Je leest het vanuit beide perspectieven waarbij het ene hoofdstuk subtiel overloopt naar het volgende. Ik kon gewoon niet stoppen met lezen! Van enkele bijpersonages kreeg je net genoeg een kijkje in hun leven om benieuwd te worden naar hun verhaal. Ik hoop dan ook dat Liz Hartevelt ooit die verhalen uitwerkt tot hun eigen boeken!

Benieuwd geworden? Bestel jouw exemplaar van Perfect van Liz Hartevelt bij de lokale boekhandel via Libris!


Deze post bevat affiliate links en ads. Dit betekent dat ik een percentage van het bedrag krijg, als jij producten via deze links op mijn blog koopt. Je betaalt hiervoor niks extra, maar je maakt er wel een mede boekenwurm heel blij mee!

Een gedachte over “Perfect, Liz Hartevelt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s