Dream Again, Mona Kasten

Cover Dream Again van Mona Kasten met de rest van de serie op een stapel en mok met dromen quote

Titel: Dream Again
Serie: Again #5
Author(s): Mona Kasten
Aantal pagina’s: 400
Gelezen als: Papieren boek
Genre: Romantiek, New Adult

* Recensie-exemplaar gekregen van Boekerij uitgeverij

Waardering: 4 uit 5.

Dream Again Mona Kasten samenvatting

Jude Livingston keert verslagen terug naar huis: haar droom om actrice te worden is in duigen gevallen. Ten einde raad trekt ze in bij haar broer in Woodshill en loopt ze uitgerekend haar ex tegen het lijf. Jude en Blake waren ooit een stel, tot zij besloot om haar dromen na te jagen in Los Angeles en hem achterliet – een keuze die hij haar nooit heeft vergeven. Hun aantrekkingskracht blijkt nog net zo sterk als vroeger, maar zijn ze er klaar voor om hun harten weer op het spel te zetten?


Cover van Dream Again van Mona Kasten met hand en ringen van Wiezewasjes

Mona Kasten Dream Again recensie

De Again-serie van Mona Kasten bestaat uit boeken die me elke keer weer wisten te raken. Ik kon heerlijk verdwijnen in de wereld van de personages, die stuk voor stuk geweldig uitgewerkt zijn. Dus toen ik hoorde dat het vijfde en laatste deel, Dream Again, eraan zat te komen, was dat een bittersweet moment. Ik had ontzettend veel zin om te zien waar Mona Kasten me dit keer in mee zou slepen, maar ik was tegelijkertijd ook nog lang niet klaar om de personages los te laten. Met deze serie kun je namelijk niet anders dan de personages in je hart sluiten en beschouwen als deel van je eigen vriendengroep.

Afscheid nemen van geweldige vriendengroep

Het beginnen en uitlezen van Dream Again voelde voor mij toch echt alsof ik afscheid moest nemen van een geweldige vriendengroep. Toch voelde het voor mij alsof ik eigenlijk al met het vorige deel Hope Again afscheid had moeten nemen van deze vriendengroep. Jude maakte namelijk geen deel uit van de groep en kwam van buitenaf in het verhaal. Waar je in de delen voorafgaand aan het boek dat je leest al kennismaakt met de nieuwe hoofdpersonages, was dat bij Jude niet het geval. Daardoor voelde het soms alsof ik een boek buiten de serie aan het lezen was. Ik miste Dawn, Sawyer, Allie en Everly. Ze kwamen af en toe wel langs, maar dat had van mij veel vaker gemogen!

Meeslepende romantische boeken serie

Benieuwd naar mijn recensies van de eerdere delen? Die vind je hier:

  1. Begin Again, Mona Kasten
  2. Trust Again, Mona Kasten
  3. Feel Again, Mona Kasten
  4. Hope Again, Mona Kasten

Ondanks de missende introductie van Jude in de eerdere boeken, heb ik ontzettend genoten van van Dream Again. Opnieuw wist Mona Kasten mijn hart te veroveren met lovable personages!


Wil jij ook verdwijnen in Woodshill? Bestel jouw exemplaar van Dream Again bij de lokale boekhandel via Libris!

Deze post bevat affiliate links en ads. Dit betekent dat ik een percentage van het bedrag krijg, als jij producten via deze links op mijn blog koopt. Je betaalt hiervoor niks extra, maar je maakt er wel een mede boekenwurm heel blij mee!

2 gedachten over “Dream Again, Mona Kasten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s