Hope Again, Mona Kasten

Titel: Hope Again
Author(s): Mona Kasten
Serie: Again #4
Aantal pagina’s: 395
Gelezen als: Fysiek boek
Genre: New Adult, Romantiek

* Recensie-exemplaar gekregen van Meulenhoff Boekerij

Waardering: 5 uit 5.

Hope Again samenvatting

Everly Penn was nooit van plan verliefd te worden, en al helemaal niet op haar docent. Maar Nolan Gates is charmant, intelligent en sexy, en de enige die Everly de duistere gedachten kan laten vergeten die haar sinds haar kindertijd wakker houden. Hoe beter ze hem leert kennen, hoe sterker hun band wordt.

Uiteindelijk wil ze niets liever dan zichzelf helemaal openstellen voor hem. Maar wat ze niet weet is dat achter Nolans levenslustige karakter een geheim schuilgaat dat hun liefde voorgoed zou kunnen vernietigen, voordat die zelfs maar is begonnen.


Hope Again Mona Kasten recensie

Oh, wat geniet ik van de Again boekenserie van Mona Kasten! Het zijn zulke heerlijke boeken die je laten lachen, huilen, hopen en zwijmelen. Ze geven me zeker de vlinders in mijn buik die je ook wel krijgt als je verliefd bent. En ja, ik ben verliefd op de personages en de wereld die Mona Kasten heeft gecreëerd. Ik zou zo graag bij de vriendengroep in deze boekenserie willen horen! Ieder personage heeft zijn eigen leven, maar kan bij zijn of haar vrienden terecht als ze dat nodig hebben (ook al vergeten ze dat zelf nog wel eens).

Liefdesrelatie met eigen doelen

Dat is ook direct wat ik zo fijn vind aan de romantische relaties die in de Again serie ontstaan: in Hope Again zijn Everly en Nolan absoluut verknocht aan elkaar, maar leiden naast hun romantische relatie nog altijd hun eigen leven. Ze hebben eigen doelen, eigen vrienden enzovoorts. Het is bij de verhalen van Mona Kasten niet zo dat het instant love is – de liefde ontstaat geleidelijk. Hierdoor hebben de romantische relaties een goede basis, wat de liefde in mijn ogen alleen maar sterker maakt.


Cover van Hope Again boven op de stapel van de again serie Mona Kasten

Geweldige verhaallijn

Bij het lezen van de samenvatting werd ik een beetje afgeschrikt doordat het een relatie tussen een docent en een student betreft. Hoe zou dit ooit goed kunnen zijn en uiteindelijk goed kunnen gaan? Dat waren de vragen die ik vooraf had en waarop de antwoorden door Mona Kasten perfect in het verhaal verweven zijn. De plotlijnen in de Again serie kloppen gewoon. Op de meeste romantische verhalen heb ik wel iets aan te merken, maar dat is bij deze boekenserie absoluut niet het geval. M

Beste romantische boeken ooit

Benieuwd naar mijn recensies van de eerdere boeken in de Again-serie van Mona Kasten? Die lees je hier:

  1. Begin Again, Mona Kasten
  2. Trust Again, Mona Kasten
  3. Feel Again, Mona Kasten
  4. Dream Again, Mona Kasten

Ik kan niet wachten om het vijfde en laatste boek in de serie te lezen: Dream Again. Alhoewel, ik wil niet dat het ooit eindigt, ik ben zo nog niet klaar met deze serie! Gelukkig heeft Mona Kasten nog andere boeken geschreven die ik kan oppakken.


Wil jij ook verdwijnen in Woodshill? Bestel jouw exemplaar van Hope Again bij de lokale boekhandel via Libris!

Deze post bevat affiliate links en ads. Dit betekent dat ik een percentage van het bedrag krijg, als jij producten via deze links op mijn blog koopt. Je betaalt hiervoor niks extra, maar je maakt er wel een mede boekenwurm heel blij mee!

5 gedachten over “Hope Again, Mona Kasten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s