Perfecte resten, Helen Fields

Op de achtergrond een Moody afbeelding van heuvels met mist en bos. Op de voorgrond de cover van Perfecte resten van Helen Fields.

Titel: Perfecte resten
Author(s): Helen Fields
Serie: D.I. Callanach #1
Aantal pagina’s: 416
Gelezen als: Fysiek boek
Genre: Thriller

Waardering: 4.5 uit 5.

Helen Fields Perfecte resten samenvatting

Perfecte resten is het eerste deel in de D.I. Callanach thrillerserie In dit eerste deel is Luc Callanach net begonnen als rechercheur bij de Schotse politie. Al op zijn eerste werkdag krijgt hij een lastige klus: in de Schotse Hooglanden zijn stoffelijke resten gevonden. De enige aanknooppunten zijn tanden en een reepje stof. Het wordt Callanach lastig gemaakt om zich te kunnen bewijzen bij zijn nieuwe team en collega Ava Turner. De moordenaar weet zijn sporen keer op keer grondig uit te wissen en het duurt dan ook niet lang voor de dader opnieuw toeslaat. Deze keer wordt er nog een vrouw ontvoerd en het is aan Callanach om de moordenaar te pakken te krijgen voor het te laat is.


Ik houd het boek Perfecte resten vast voor mijn boekenkast.

Perfecte resten van Helen Fields, recensie

Perfecte resten is een meesterlijke thriller die aan alle kanten lijkt te kloppen. Het houdt je van de eerste tot de laatste pagina op het puntje van je stoel. Ik heb het boek dan ook in een paar dagen uitgelezen en dat is snel voor mijn doen. Vooral wanneer het om een boek van 400+ pagina’s gaat; het was gewoon te moeilijk om het boek echt weg te leggen!

Aanrader voor iedere thrillerlezer

Bovendien houd ik ontzettend van thrillers waar je ook vanuit het perspectief van de moordenaar leest. Dit is vooral geweldig als het vanaf het begin af aan duidelijk is wíe de moordenaar is. Hoe gaan de rechercheurs de touwtjes aan elkaar knopen en waar ontmoeten zoekers en gezochte elkaar uiteindelijk? Dat je de naam van de moordenaar aan het begin van het verhaal al te weten krijgt, neemt niks weg van de spanning die je geheid het hele boek gaat voelen. Helen FieldsPerfecte resten raad ik dan ook aan iedere thriller-lover aan! Ik ben heel benieuwd hoe het verhaal van Luc zich verder zal ontvouwen in Perfecte prooi.

2 gedachten over “Perfecte resten, Helen Fields

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s