Feel Again, Mona Kasten

Titel: Feel Again
Serie: Again #3
Author(s): Mona Kasten
Aantal pagina’s: 384
Gelezen als: Papieren boek
Genre: New Adult, Romantiek

* Ik heb een recensie-exemplaar gekregen van Meulenhoff Boekerij

Waardering: 4.5 uit 5.

Feel Again Mona Kasten samenvatting

Feel Again is het derde deel in de ‘Again’-serie van Mona Kasten. In dit verhaal volgen we Sawyer: een buitenstaander die niemand nodig lijkt te hebben. Al sinds de dood van haar ouders heeft ze moeite met het openstellen van haar hart en laat zo niemand binnen. Tenminste, dat is het geval tot ze Isaac ontmoet. Hij lijkt de tegenpool van Sawyer te zijn, maar je weet wat ze daar over zeggen toch? Juist. Ook deze tegenpolen kunnen de aantrekkingskracht al gauw niet weerstaan.


Romi leest feel again van mona kasten voor de boekenkast

Mona Kasten Feel Again recensie

En wat was het weer fire. Elke keer als ik een nieuw boek van Mona Kasten begin, denk ik: dit kan de vorige gewoon niet overtreffen of komt er zelfs maar in de buurt. Ik ben enorm fan van Kasten haar boeken en Feel Again kan ik daar gerust bij tellen. Ze raken me op een manier zoals geen enkele andere New Adult serie me ooit heeft geraakt. Dit komt niet enkel door de steamy scenes, die overigens zéér steamy zijn, maar ook door de goed uitgewerkte personages waar je wel van móet houden.

Realistisch romantisch verhaal

Voor mijn gevoel kan ik in elke romantische roman wel iets aanwijzen, waarvan ik denk: “ja, duuuuuh, dit is totaal niet hoe het in het echt zou gaan.” Ik kan je verklappen dat dit totaal niet het geval is bij de ‘Again’-serie van Mona Kasten. Alles verloopt zó natuurlijk en je leeft met letterlijk iedereen mee. Elke keer als ik een boek in deze serie uitlees, voelt het alsof ik voor lange tijd afscheid moet nemen van goede vrienden.

Mooie romantische boekenreeks

Benieuwd naar mijn recensies van de andere delen in de Again-serie? Die lees je hier:

  1. Begin Again, Mona Kasten
  2. Trust Again, Mona Kasten
  3. Hope Again, Mona Kasten
  4. Dream Again, Mona Kasten

Wil jij ook verdwijnen in Woodshill? Bestel jouw exemplaar van Feel Again bij de lokale boekhandel via Libris!

Deze post bevat affiliate links. Dit betekent dat ik een percentage van het bedrag krijg, als jij het product via deze links op mijn blog koopt. Je betaalt hiervoor niks extra’s, maar je maakt er wel een fellow bookworm heel blij mee!

6 gedachten over “Feel Again, Mona Kasten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s