The Wicked, James Newman

Titel: The Wicked
Author(s): James Newman
Aantal pagina’s: 354
Gelezen als: E-book
Genre: Horror

Waardering: 4 uit 5.

The Wicked samenvatting

In The Wicked ontmoeten we een gezin die het drukke en gevaarlijke New York verruilt voor een rustig dorpje genaamd Morgansville. Nadat hun leven overhoop is gegooid door een verschrikkelijke nacht voor Kate, is voor haar de maat vol. In Morgansville kunnen ze met een gerust hart over straat, zonder continu bang te zijn voor criminelen. Al gauw na hun verhuizing naar Morgansville beginnen er rare dingen te gebeuren met inwoners en worden er dode lichamen gevonden. Morgansville is in de greep van het kwaad, maar hoe kunnen ze dit verslaan?

Review The Wicked

The Wicked is naar mijn mening een klassiek horrorverhaal geschreven in de moderne tijd. Het heeft alle elementen die een klassieke horror hebben moet: een klein, rustig dorp dat ik de greep is van het kwaad, dat verslagen moet worden. En seks. Onnodige seksscènes die op random momenten in het verhaal gegooid zijn. Gelukkig deed dit niks af aan mijn plezier in het boek. Ik heb er dan ook heel erg van genoten en reken het absoluut tot mijn favoriete horror boeken!

De personages en het verhaal zijn goed uitgewerkt. Het houdt op een constante manier je aandacht vast, zonder dat deze op een bepaald moment verslapt. Ik vond het moeilijk om het boek weg te leggen en het enige minpuntje dat ik dan ook op te merken heb is dat ik het einde nogal abrupt vond. Het was opeens … klaar. 350 pagina’s zit je in het verhaal en opeens is het over. Van mij mocht het einde zo nog 100 pagina’s uitgerekt worden!

Als je van klassieke horrorboeken houdt, dan raad ik je The Wicked van James Newman zeker aan!

3 gedachten over “The Wicked, James Newman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s