Dertien, Steve Cavanagh

Titel: Dertien (Dert13n)
Serie: Eddie Flynn #4
Author(s): Steve Cavanagh
Aantal pagina’s: 373
Gelezen als: Papieren boek
Genre: Thriller

Waardering: 5 uit 5.

Dertien Steve Cavanagh samenvatting

Het beroemdste koppel uit Hollywood had de wereld aan hun voeten. Nu wordt filmster Robert Solomon veroordeeld voor het vermoorden van zijn prachtige vrouw. In het proces van de eeuw wil de verdediging slechts één man in hun team: advocaat en voormalig oplichter Eddie Flynn. Alles wijst erop dat Robert schuldig is, maar tijdens het proces begint Eddie daaraan te twijfelen. Wat als de echte moordenaar helemaal niet terechtstaat? Wat als hij in de jury zit? 

Steve Cavanagh Dertien boek recensie

Opnieuw een ijzersterke thriller van Steve Cavanagh. Dit is het eerste boek in de serie over Eddie Flynn die ik lees en gelukkig maakte dat niks uit. Ik kon het boek goed volgen, ondanks de kleine hints naar eerdere boeken. Het lezen van dit vierde deel maakt me uiteraard heel nieuwsgierig naar de eerdere boeken.

Dertien: boek is moeilijk weg te leggen!

Waar het verhaal een ietwat langzame start had, waarbij ik moeite had om in het verhaal te komen, maakt Cavanagh dit meer dan goed met het verloop van het verhaal. Op een gegeven moment kwam ik in een flow en wilde ik het boek niet meer wegleggen. Omdat ik gedurende mijn leven al zoveel thrillers voorbij heb zien komen, ben ik niet snel meer te verrassen door een plottwist. Dertien van Steve Cavanagh zat echter zo vol onverwachtse plottwist die mijn mond letterlijk open lieten vallen van verbazing. Ondanks dat de hints zich recht onder mijn neus bevonden, zag ik de plottwist niet aankomen.

Meesterlijke thriller

Ik heb eerder al een recensie geschreven over Verdraaid van Steve Cavanagh*. Waar ik positief verrast was door dat boek, was ik dat nog meer door het Dertien boek. Ik had zoveel goede verhalen over deze thriller gehoord en ze zijn stuk voor stuk waargemaakt.

Enthousiast geworden? Koop jouw Dertien boek van Steve Cavanagh bij de lokale boekhandel via Libris!


*Ik heb een recensie-exemplaar van Verdraaid van Steve Cavanagh gekregen van L.S. Amsterdam.

Deze post bevat affiliate links en ads. Dit betekent dat ik een percentage van het bedrag krijg, als jij producten via deze links op mijn blog koopt. Je betaalt hiervoor niks extra, maar je maakt er wel een mede boekenwurm heel blij mee!

3 gedachten over “Dertien, Steve Cavanagh

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s