Berouw, Sofie Sarenbrant

Op de achtergrond een donkere weg met een verlichte lantaarnpaal. Op de voorgrond de cover van Berouw van Sofie Sarenbrant

Titel: Berouw
Serie: Emma Sköld #1
Author(s): Sofie Sarenbrant
Aantal pagina’s: 368
Gelezen als: Papieren boek
Genre: Thriller

* Gekregen recensie-exemplaar van L.S. Amsterdam

Waardering: 4 uit 5.

Berouw samenvatting

In Berouw wordt ’s nachts een man op brute wijze vermoord. De ochtend erna wordt het lijk door de zes-jarige dochter en haar moeder gevonden. Direct wordt de vrouw van de vermoorde man, Cornelia, verdacht. Zij wilde namelijk het gewelddadige huwelijk ontsnappen, samen met haar dochter Astrid. Hoe kan Cornelia de verdenking van zich afkrijgen?


Het boek Berouw van Sofie Sarenbrant ligt op een houten onderlegger. Daarnaast staat een kopje cappuccino en er ligt een dekentje omheen

Sofie Sarenbrant Berouw recensie

Berouw laat ons kennismaken met rechercheur Emma Sköld. Ze heeft de zaak van de moord op Cornelia’s man op zich gekregen en probeert tegelijkertijd van haar stalkende ex af te komen. Alsof dat allemaal nog niet druk genoeg was, is ze ook nog zwanger. In Emma herkennen we een sterke, onafhankelijke vrouw. In tegenstelling tot vele andere sterke politievrouwen, vond ik Emma behoorlijk sympathiek en begon ze me niet op een gegeven moment te irriteren. Ik kijk er dan ook heel erg naar uit om meer boeken in de serie over Emma Sköld te gaan lezen en hoop dat snel te zullen gaan doen!

Een echte pageturner

Daarbij komt nog dat het boek enorm spannend was en de korte hoofdstukken maakten het nog gemakkelijker om lekker door te blijven lezen. Ik vond het ’s avonds heel moeilijk om het boek weg te leggen voor het slapengaan; het liefst had ik de hele nacht doorgelezen! Het eerste deel van de serie eindigt met een cliffhanger die je laat hunkeren naar meer. Berouw van Sofie Sarenbrant is zeker een aanrader voor thrillerliefhebbers die van Scandinavische crime houden. Ik weet nu al dat het tweede boek net zo geweldig gaat zijn!

Benieuwd geworden? Bestel jouw exemplaar van Berouw van Sofie Sarenbrant bij de lokale boekhandel via Libris!


Deze post bevat affiliate links en ads. Dit betekent dat ik een percentage van het bedrag krijg, als jij producten via deze links op mijn blog koopt. Je betaalt hiervoor niks extra, maar je maakt er wel een mede boekenwurm heel blij mee!

4 gedachten over “Berouw, Sofie Sarenbrant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s