Trust Again, Mona Kasten

Titel: Trust Again
Serie: Again #2
Author(s): Mona Kasten
Aantal pagina’s: 415
Gelezen als: Papieren boek
Genre: Romantiek, New Adult

* Recensie-exemplaar gekregen van Boekerij uitgeverij

Waardering: 5 uit 5.

Trust Again Mona Kasten samenvatting

In het tweede boek in de Again-serie van Mona Kasten volgen we Dawn Edwards. Na door een moeilijke periode te zijn gegaan in de stad waarin ze opgegroeid is, weet ze zeker dat ware liefde niet bestaat. Ze richt haar hele leven opnieuw in. Dat lijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan; Spencer heeft zijn oog op haar gericht en zal haar niet gauw met rust laten. Ondanks dat de twee al goede vrienden met elkaar waren, draagt Spencer een groot geheim met zich mee, waar niemand iets van weet. Lukt het Dawn en Spencer hun verleden achter zich te laten en zich mee te laten slepen door de ware liefde?


Cover van Trust Again van Mona Kasten vastgehouden boven een grijze bank

Mona Kasten Trust Again recensie

Waar ik het eerste boek in deze serie, Begin Again, al ontzettend fijn vond om te lezen, smolt ik volledig weg bij het lezen van Trust Again. Ik had een goede klik met hoofdpersonage Dawn, vooral door haar cute en clumsy voorkomen. Tegelijkertijd staat ze haar mannetje en volgt ze haar dromen. Ik vond Dawn heel inspirerend om over te lezen. Zet daar een superknappe, grappige en lieve jongen tegenover en je houdt enkel een poeltje gesmolten Romi over op de vloer.

Diepe liefdesband

Ja, ik ben echt verliefd op Dawn en Spencer. De relatie tussen hen loopt niet te snel van stapel, wat voor mij echt een pluspunt is. Zo zie je dat hun relatie om zo veel meer gaat dan enkel lichamelijke aantrekkingskracht, terwijl het laatste ook echt wel aan bod komt. Het maakt het verhaal voor mij herkenbaar en geloofwaardig. Bovendien maken de twee deel uit van zo’n geweldig hechte vriendengroep, waar iedereen wel bij zou willen horen. Over Allie en Kaden las je al in boek één van de Again-serie, maar er zijn absoluut hintjes naar de vervolg boeken en de relaties die daarin beschreven gaan worden. Ik weet zeker dat die net zo geweldig gaan zijn als de eerste twee boeken; ik kijk er nu al naar uit!

Mooie romantische boeken

Benieuwd naar wat ik van de rest van de Again-serie vond? Hier lees je mijn recensies:

  1. Begin Again, Mona Kasten
  2. Feel Again, Mona Kasten
  3. Hope Again, Mona Kasten
  4. Dream Again, Mona Kasten

Wil jij ook verdwijnen in Woodshil? Bestel jouw exemplaar van Trust Again bij de lokale boekhandel via Libris!

Deze post bevat affiliate links en ads. Dit betekent dat ik een percentage van het bedrag krijg, als jij producten via deze links op mijn blog koopt. Je betaalt hiervoor niks extra, maar je maakt er wel een mede boekenwurm heel blij mee!

5 gedachten over “Trust Again, Mona Kasten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s