Wat te lezen na Begin Again van Mona Kasten

Soms lees je een boek dat zo fijn was, dat je het liefst direct aan een soortgelijk boek zou willen beginnen. Herkenbaar? Dan heb ik goed nieuws. Ik ga namelijk beginnen aan een nieuwe serie op mijn blog: ‘wat te lezen na …”. In deze posts geef ik je enkele tips voor boeken om te lezen na een boek dat ik erg goed vond! Deze keer is dat Begin Again van Mona Kasten.

Over Begin Again

Begin Again van Mona Kasten is een New Adult romance. Hierin ontmoeten Allie en Kaden elkaar, wanneer Allie een kamer huurt in het appartement van Kaden. Waar ze hun relatie als huisgenoten niet bepaald beginnen als vrienden, merken ze uiteindelijk dat het toch moeilijk is om de ander te negeren. Wat ik zo goed vond aan dit boek waren de personages en het feit dat het niet enkel een ‘romance’ was, maar zoveel meer dan dat! Ik hou wel van een liefdesverhaal waar de passie vanaf spat, maar tegelijkertijd ook meer diepgang heeft. 

Lees hier mijn recensie van Begin Again van Mona Kasten!


1. Condemned van Hayley Oakes

Als je houdt van romances waarin tevens een goed verhaal verwerkt zit, dan is de Richmore serie van Hayley Oakes een aanrader! De personages waren ontzettend goed uitgewerkt en de gevoelens voelden allemaal legitiem en zo goed door Oakes onderbouwd! Dit eerste boek van de serie hield me dan ook nog lang na het uitlezen in zijn greep. Nu ik erover schrijf krijg ik dan ook ontzettend veel zin om hem te gaan herlezen.

Lees hier mijn (Engelse) recensie van Condemned van Hayley Oakes!


2. Faking it as the Maid van Emily James

Ik hou ontzettend van de boeken van Emily James. Voor Begin Again heb ik dit boek als aanrader gekozen, maar de andere boeken van Emily James zijn ook heel goede boeken om te lezen als je Begin Again leuk vond! Stuk voor stuk hebben ze alles wat mij ook aantrok in Begin Again: personages waarvan je wel móet houden, een goed verhaal en passie! 

Lees hier mijn recensie van Faking it as the Maid van Emily James!


3. All of You van Lindsay Detwiler

Wat ik het fijnst vond aan All of You was de herkenbaarheid van een goede relatie, die gebouwd is op vertrouwen en liefde. Ik ben niet iemand die ervan houdt als een relatie in romance boeken om nutteloze drama ten einde komt. Praat gewoon met elkaar! Dat is wat Marley en Alex in All of You deden en het was zo fijn om over hun gevoelens voor elkaar en hun uiteindelijke relatie te lezen. Net als Begin Again heeft All of You een goed verhaal, fijne personages en de nodige heartbreaking momenten. 

Lees hier mijn (Engelse) recensie van All of You van Lindsay Detwiler!


4. Trust Again van Mona Kasten

In dit lijstje mag het tweede deel in de Again serie van Mona Kasten natuurlijk niet ontbreken. Op 9 juni 2020 werd de Nederlandse vertaling van Trust Again uitgebracht. Het gaat over twee personages die ook al Begin Again voorkwamen en waar ik toen al nieuwsgierig naar geworden was. Ik ben zo benieuwd naar dit boek en hoop het dan ook zo snel mogelijk te lezen! 


Heb jij Begin Again van Mona Kasten al gelezen?

Een gedachte over “Wat te lezen na Begin Again van Mona Kasten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s