Begin Again, Mona Kasten

Titel: Begin Again
Serie: Again #1
Auteur(s): Mona Kasten
Aantal pagina’s: 411
Gelezen als: Papieren boek
Genre: New Adult, Romantiek

* Recensie-exemplaar gekregen van Boekerij uitgeverij

Waardering: 4.5 uit 5.

Begin Again Mona Kasten samenvatting

In Begin Again volgen we Allie, die haar oude leven achterlaat en opnieuw wil beginnen in Woodshill. Hier huurt ze een kamer bij Kaden. Kaden stelt direct een aantal regels op. Hierdoor begint de relatie tussen Allie en Kaden nogal stroef, maar algauw merken ze beiden dat ze het moeilijk vinden om bij elkaar uit de buurt te blijven. Zodra ze dichter bij elkaar komen, leren ze elkaar echt goed kennen. Beiden hebben hun eigen verhaal, die hen tegen kan houden om elkaar echt goed te kunnen ontdekken.


Cover van Begin again met roze lint en koffie op de bank

Mona Kasten Begin Again recensie

Man, wat heb ik genoten van Begin Again. Het voelde zo lang geleden dat ik een New Adult roman had gelezen, en ik was er echt weer aan toe. Bij New Adults weet je eigenlijk altijd wel waar het heen gaat, maar toch zijn er allerlei zaken die de relatie tussen de hoofdpersonen tegen kunnen houden. Ondanks dat ik natuurlijk al wist hoe het zou eindigen, heb ik het hele boek met vlinders in mijn buik gelezen. Ook als ik niet aan het lezen was, was ik bezig met Allie en Kaden.

Geweldige personages

De verhalen van Allie en Kaden hielden me op het puntje van mijn stoel. Kasten heeft een geweldig verhaal neergepend, met personages waarvan je wel móet houden. Ook de personages die nog niet als hoofdpersoon aan de beurt kwamen, hadden duidelijk hun eigen levens. Nadat ik Begin Again uitgelezen had, heb ik meteen de samenvattingen van de volgende twee delen gelezen en ik kan nu al niet wachten om die te lezen!

Hou je van New Adult en lovable personages? Dan moet je zeker Begin Again van Mona Kasten lezen, je wordt gegarandeerd verliefd!

De rest van de romantische boekenreeks

Benieuwd naar mijn recensies van de rest van de Again-serie? Die lees je hier:

  1. Trust Again, Mona Kasten
  2. Feel Again, Mona Kasten
  3. Hope Again, Mona Kasten
  4. Dream Again, Mona Kasten

Wil jij ook verdwijnen in Woodshill? Bestel jouw exemplaar van Begin Again bij de lokale boekhandel via Libris!

Deze post bevat affiliate links en ads. Dit betekent dat ik een percentage van het bedrag krijg, als jij producten via deze links op mijn blog koopt. Je betaalt hiervoor niks extra, maar je maakt er wel een mede boekenwurm heel blij mee!

9 gedachten over “Begin Again, Mona Kasten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s