5 romantische boeken voor Valentijnsdag

photo_2020-02-12 20.44.28

Valentijnsdag is in aantocht! Een dag vol zwijmelen over je crush, het vieren van de liefde met je partner, of echt even de tijd nemen voor jezelf. Of je Valentijnsdag nou viert of niet, de 14e van februari is de perfecte dag om lekker met een romantisch boek op de bank weg te kruipen en even te genieten van andermans relatie. Klinkt goed toch? šŸ˜‚Ā Ik heb vijf van mijn favoriete romantische boeken voor je op een rijtje gezet!


1. The Power of Ten serieĀ van Emily James

Zoals jullie onderhand misschien wel weten, ik ben een enorme fan van de boeken van Emily James. Ik heb ze tot nu toe allemaal mogen lezen en ze heeft me nog geen enkele keer teleurgesteld. Emily weet de personages echt tot leven te wekken en ze laten je niet meer los. Mijn lievelingsboeken van Emily zijn de drie boeken uitĀ The Power of TenĀ serie:Ā 10 Dates,Ā 10 DaresĀ enĀ 10 Lies*.

2. DeĀ RichmoreĀ serie van Hayley Oakes

Een serie die me echt in zijn greep had was deĀ RichmoreĀ serie van Hayley Oakes. Ik vond de boeken echt geweldig. Het is alweer een tijdje geleden dat ik ze gelezen heb, maar kan mijn liefde voor de boeken nog goed herinneren. Ik heb enkel de eerste twee boeken gelezen, maar zou zeker het laatste boek van de serie nog willen lezen!

Hier en hier vind je mijn recensie vanĀ CondemnedĀ enĀ Survivor*.

3. First Crush, Last LoveĀ van Elizabeth McKenna

De cover van mijn editie vanĀ First Crush, Last Love liet mijn hart niet op hol slaan, maar wat was het verhaal goed! Het had me echtĀ hooked en liet me niet meer los. Ik hou enorm van verhalen waarin je het hoofdpersonage al vanaf kind/tiener af aan leert kennen.Ā First Crush, Last Love had een fijne opbouw en structuur, waardoor je een goed en volledig beeld krijgt van het leven van Jessie.

Lees hier mijn volledige recensie vanĀ First Crush, Last Love*.

4. Wacht op mijĀ van J. Lynn

Dit was het allereerste New Adult boek dat ik las en ik werd halsoverkop verliefd op het genre. Het had alles waar ik naar op zoek was: herkenbare verhalen, liefde, passie en momenten van humor. Ik was zo begaan met het verhaal van Avery enĀ Wacht op mijĀ staat dan ook nog goed in mijn geheugen gegrift.

5. Lines in the SandĀ serie van Lindsay Detwiler

Van deze serie heb ik enkel de eerste twee boeken gelezen, maar ik kan me ze nog goed herinneren. De verhalen lieten me hardop lachen, zaten vol geweldige personages en je wilde gewoon dat de hoofdpersonages bij elkaar kwamen.

Lees hier en hier mijn recensies vanĀ InkedĀ hearts enĀ Wild Hearts*.


Lees jij graag romantische boeken? Welke is jouw favoriet?

*Ā Deze boeken heb ik als recensie-exemplaar gekregen van de auteurs. Dit heeft op geen enkele manier invloed op mijn mening over de boeken!

3 thoughts on “5 romantische boeken voor Valentijnsdag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s