5 romantische boeken voor Valentijnsdag

photo_2020-02-12 20.44.28

Valentijnsdag is in aantocht! Een dag vol zwijmelen over je crush, het vieren van de liefde met je partner, of echt even de tijd nemen voor jezelf. Of je Valentijnsdag nou viert of niet, de 14e van februari is de perfecte dag om lekker met een romantisch boek op de bank weg te kruipen en even te genieten van andermans relatie. Klinkt goed toch? 😂 Ik heb vijf van mijn favoriete romantische boeken voor je op een rijtje gezet!


1. The Power of Ten serie van Emily James

Zoals jullie onderhand misschien wel weten, ik ben een enorme fan van de boeken van Emily James. Ik heb ze tot nu toe allemaal mogen lezen en ze heeft me nog geen enkele keer teleurgesteld. Emily weet de personages echt tot leven te wekken en ze laten je niet meer los. Mijn lievelingsboeken van Emily zijn de drie boeken uit The Power of Ten serie: 10 Dates10 Dares en 10 Lies*.

2. De Richmore serie van Hayley Oakes

Een serie die me echt in zijn greep had was de Richmore serie van Hayley Oakes. Ik vond de boeken echt geweldig. Het is alweer een tijdje geleden dat ik ze gelezen heb, maar kan mijn liefde voor de boeken nog goed herinneren. Ik heb enkel de eerste twee boeken gelezen, maar zou zeker het laatste boek van de serie nog willen lezen!

Hier en hier vind je mijn recensie van Condemned en Survivor*.

3. First Crush, Last Love van Elizabeth McKenna

De cover van mijn editie van First Crush, Last Love liet mijn hart niet op hol slaan, maar wat was het verhaal goed! Het had me echt hooked en liet me niet meer los. Ik hou enorm van verhalen waarin je het hoofdpersonage al vanaf kind/tiener af aan leert kennen. First Crush, Last Love had een fijne opbouw en structuur, waardoor je een goed en volledig beeld krijgt van het leven van Jessie.

Lees hier mijn volledige recensie van First Crush, Last Love*.

4. Wacht op mij van J. Lynn

Dit was het allereerste New Adult boek dat ik las en ik werd halsoverkop verliefd op het genre. Het had alles waar ik naar op zoek was: herkenbare verhalen, liefde, passie en momenten van humor. Ik was zo begaan met het verhaal van Avery en Wacht op mij staat dan ook nog goed in mijn geheugen gegrift.

5. Lines in the Sand serie van Lindsay Detwiler

Van deze serie heb ik enkel de eerste twee boeken gelezen, maar ik kan me ze nog goed herinneren. De verhalen lieten me hardop lachen, zaten vol geweldige personages en je wilde gewoon dat de hoofdpersonages bij elkaar kwamen.

Lees hier en hier mijn recensies van Inked hearts en Wild Hearts*.


Lees jij graag romantische boeken? Welke is jouw favoriet?

Deze boeken heb ik als recensie-exemplaar gekregen van de auteurs. Dit heeft op geen enkele manier invloed op mijn mening over de boeken!

3 gedachten over “5 romantische boeken voor Valentijnsdag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s