Aangespoelde verhalen, verhalencollectie

48718723. sx318

Titel: Aangespoelde verhalen
Auteur(s): Elly van Driel, Esther van der Ham, Marianne Leerkes, Guido Mortelmans, Lucy Neetens, Guus Norden, Rinske OenemaTinke van der Poll, Janine van de Raadt, Alexander Roessen, Titia Schut, Marieke Simons, Melania Somers, Remda Spoelstra, Joke Zwaal
Uitgever: Droomvallei
Aantal pagina’s: 204
Genre: Korte verhalen
Publicatie datum: 23 november 2019
Datum gelezen: 6 december 2019

Waardering: 4.5 uit 5.

Aangespoelde verhalen is een collectie met korte verhalen die zich allemaal afspelen op een waddeneiland. Het grootste deel op Ameland. De genres variëren van romantiek tot spanning, waardoor je je aandacht er goed bij kunt houden. Het is een leuk idee dat de auteurs allemaal een korte tijd op Ameland hebben doorgebracht tijdens het schrijven van hun verhalen. Een soort van gezamenlijke schrijftrip! Het klinkt me geweldig in de oren en er zijn mooie verhalen uit voort gekomen.

Ik heb dan ook heel erg genoten van deze collectie. Doordat de verhalen zo van elkaar verschilden, niet alleen in het genre, maar ook zeker in de schrijfstijlen, hield het mijn aandacht goed vast. Ik kreeg er ontzettende zin van om naar een Waddeneiland te gaan voor een weekje rust en uitwaaien op het strand. Mijn favorieten waren: “Hartepijn” van Guido Mortelmans, “Het grote zwijgen” van Alexander Roessen en “De duivel van Hollum” van Esther van der Ham. Deze drie hadden ofwel een interessant perspectief, een spannende wending, of een interessant aspect van de Waddeneilanden waarvan ik nog nooit eerder had gehoord (Sunneklaas).

Heb je zin om een verrassende verhalencollectie te lezen en wil je ook nog eens bijdragen aan een goed doel? Dan raad ik Aangespoelde verhalen zeker aan! Met je aankoop van Aangespoelde verhalen wordt er 1 euro aan de zeehondenopvang geschonken 👏🏼

Ik heb een exemplaar van Aangespoelde verhalen ontvangen, in ruil voor een recensie. Dit heeft op geen enkele manier mijn mening over de verhalen beïnvloed! *

5 gedachten over “Aangespoelde verhalen, verhalencollectie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s