Zwarte golven, Eric Wewerinke

photo_2019-09-30 15.24.11.jpeg

Titel: Zwarte golven
Auteur(s): Eric Wewerinke
Uitgever: Uitgeverij Water
Aantal pagina’s: 218
Genre: Waargebeurd, thriller
Publicatie datum: Juni 2019
Datum gelezen: 29 september 2019

Waardering: 4 uit 5.

Wanneer Tim wordt meegevraagd voor een zeilreis naar Corfu, is hij in de wolken. Hij is geen ervaren zeiler, maar dat maakt voor de schipper Robert gelukkig niks uit. Tijdens de reis vermaakt Robert Tim en Julia met de meest waanzinnige verhalen; het lijkt wel alsof Robert álles meegemaakt heeft. Tim begint echter steeds meer te twijfelen aan het waarheidsgehalte van deze verhalen en daarbij begint Robert zich steeds vreemder te gedragen. Zit het allemaal tussen Tims oren of bevinden ze zich echt met een psychopaat op zee?

Zwarte golven was een intens verhaal om te lezen. En dan te bedenken dat het de auteur, Eric Wewerinke, allemaal echt overkomen is! Ik heb het boek in twee dagen uitgelezen, ik ging er zo in op! Wewerinke heeft een fijne manier van vertellen en natuurlijk maakten de gebeurtenissen het me ook lastig om het boek weg te leggen. Wat ik vooral geweldig vond was dat Wewerinke het gevoel van wanhoop en verwarring ontzettend goed over weet te brengen. Op een gegeven moment twijfelde ik zelf ook aan alles! Ik had echt geen idee van hoe dit zou kunnen eindigen.

Zeker een aanrader!

Ik heb een leesexemplaar ontvangen van de auteur en Uitgeverij Water, in ruil voor promotie en een recensie. Dit heeft in geen opzicht mijn mening beinvloed! *

5 gedachten over “Zwarte golven, Eric Wewerinke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s