Over mij

Welkom op mijn boekenblog! Ik ben Romi en ik ben, de naam zegt het al, de oprichter van Romi Reads. Op mijn blog houd ik jullie op de hoogte van mijn leesgewoonten, deel ik mijn boekrecensies en geef ik jullie tips voor boeken op basis van mijn favorieten! Naast het lezen van boeken, heb ik nog wat andere hobby’s, zoals handwerken (breien, haken, borduren), koken en eten, cultuur opsnuiven, de natuur bewonderen en duurzaam leven. Hierover zul je dus ook af en toe een blogbericht voorbij zien komen!


Dingen waar ik van houd

  • De boeken van Stephen King
  • Horror boeken, thrillers en feelgood romances (lekker tegenstrijdig)
  • Lijstjes maken van alles wat met boeken te maken heeft zoals TBR’s en wrap ups
  • Mijn vriend Pieter
  • Mijn katten Flóki en Alfie
  • Duurzaam leven en vegetarisch eten
  • Mezelf uitdagen om nóg meer te lezen, door het meedoen aan readathons

Zoals je misschien merkt, wanneer je op mijn blog rondsnuffelt, heb ik eerst een lange tijd in het Engels geblogd. Ik ben geswitcht naar het Nederlands omdat het mijn moedertaal is en ik het veel fijner vind om in het Nederlands te praten en te schrijven! En dat is voor jullie weer fijner om te lezen 😉

Ik denk dat dat voorlopig wel genoeg informatie over mij is. Ik zie jullie graag terug in de comments! Als je een vraag of opmerking hebt, of met mij wil samenwerken, kun je altijd een mail sturen via het contactformulier!

Groetjes,
Romi


Mijn website bevat affiliate links en ads. Dit betekent dat ik een percentage van het bedrag krijg, als jij producten via deze links op mijn blog koopt. Je betaalt hiervoor niks extra, maar je maakt er wel een mede boekenwurm heel blij mee!

2 gedachten over “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s