Januari TBR 2021

Gelukkig nieuwjaar! Ik leef nog, ook al was het de afgelopen tijd natuurlijk super stil op mijn boekenblog. Ik mis het bloggen, dus dit jaar hoop ik weer volop berichten voor jullie te gaan publiceren: ik ben er klaar voor! 2021 trap ik af met een TBR voor de maand januari. Dit jaar heb ik geen Reading Resolutions opgesteld, vooral omdat ik afgelopen december begonnen ben met een fulltime baan. Superleuk, maar het eist natuurlijk wel 40 uur van mijn week op. Niet gevreesd, als de verhuisdrukte is bedaard, kan ik mijn lees-, boekenblog- en werkuurtjes per week gelukkig prima gaan afwisselen 😌

In december las ik, ondanks mijn fulltime baan en het verhuizen naar een schattig nieuw huisje, toch nog acht boeken uit! Dit hoop ik door te zetten in januari.


In januari wil ik deze boeken lezen:

  1. De jachtpartij van Lucy Foley (begonnen in december)
  2. Perfecte moeder van Aimee Molloy
  3. The Ethereal Transit Society van Thomas Vaughn (recensie-exemplaar)
  4. De avond is ongemak van Marieke Lucas Rijneveld
  5. A Clash of Kings van George R.R. Martin

Pieter is onlangs begonnen met het opnieuw kijken van de TV-serie Game of Thrones 🤩 Ik hou van die serie en het zorgde ervoor dat ik ontzettend zin kreeg om toch maar weer verder te gaan met het lezen van de boeken. Een aantal jaar geleden las ik het eerste deel en heb ze daarna nooit meer opgepakt. Tijd om eindelijk door te zetten!

Over Marieke Lucas Rijneveld De avond is ongemak heb ik natuurlijk veel lof gehoord, omdat het de winnaar is van de International Booker Prize 2020. Het maakte me nieuwsgierig: de auteur is nog zo jong en heeft nu al zo veel mensen weten te bereiken met hun literatuur. Ik ben het momenteel aan het lezen als audioboek en vind het nu al ontzettend intrigerend. Het is grappig om Dieuwertje Blok een verhaal te horen voorlezen, waarin zijzelf veel genoemd wordt. Bovendien heeft Dieuwertje Blok een hele fijne voorlees stem!

The Ethereal Transit Society is een recensie-exemplaar van een Engelstalige novelle. Ik moet toegeven dat het nogal uit mijn comfortzone ligt qua genre en verhaal. Desalniettemin klinkt het als een spannend en vooral snel leesbaar boekje, dus ik kijk er naar uit om het te gaan lezen!

Verder staan er nog twee fijne thrillers op mijn lijst, beide in december aangeschaft. Ik kreeg een fijne boekenbon voor een samenwerking met de Online Bibliotheek in november 2020. Je raad het al, ik kocht er vooral thrillers van 😏


Welke boeken wil jij gaan lezen in januari?


Posted in TBR

2 thoughts on “Januari TBR 2021

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s