Perfecte resten, Helen Fields

Titel: Perfecte resten
Author(s): Helen Fields
Serie: D.I. Callanach #1
Aantal pagina’s: 416
Gelezen als: Fysiek boek
Genre: Thriller

Rating: 4.5 out of 5.

Al meteen op zijn eerste werkdag krijgt Luc Callanach zijn eerste moordzaak toegewezen: in de bergen van Schotland is een lichaam tot as verbrand. Alles wat er na de brand over is gebleven is een reepje stof en enkele tanden. Al gauw komen de rechercheurs erachter dat het om de vermiste vrouw Elaine Buxton moet gaan. Helaas is de moordenaar van Elaine meester in het wissen van zijn sporen en kunnen Luc en zijn collega’s het niet voorkomen dat er nog een vrouw wordt ontvoerd.

Perfecte resten is een meesterlijke thriller die aan alle kanten lijkt te kloppen. Het houdt je van de eerste tot de laatste pagina op het puntje van je stoel. Ik heb het boek dan ook in een paar dagen uitgelezen en dat is snel voor mijn doen. Vooral wanneer het om een boek van 400+ pagina’s gaat; het was gewoon te moeilijk om het boek echt weg te leggen!

Bovendien houd ik ontzettend van thrillers waar je ook vanuit het perspectief van de moordenaar leest. Dit is vooral geweldig als het vanaf het begin af aan duidelijk is wíe de moordenaar is. Hoe gaan de rechercheurs de touwtjes aan elkaar knopen en waar ontmoeten zoekers en gezochte elkaar uiteindelijk? Dat je de naam van de moordenaar aan het begin van het verhaal al te weten krijgt, neemt niks weg van de spanning die je geheid het hele boek gaat voelen. Helen Fields’ Perfecte resten raad ik dan ook aan iedere thriller-lover aan!

Ik ben heel benieuwd hoe het verhaal van Luc zich verder zal ontvouwen!


Deze post bevat affiliate links. Dit betekent dat ik een percentage van het bedrag krijg, als jij het product via deze links op mijn blog koopt. Je betaalt hiervoor niks extra’s, maar je maakt er wel een fellow bookworm heel blij mee!

One thought on “Perfecte resten, Helen Fields

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s