De boeken voor november 2020

November is hier – nog maar twee maanden te gaan in 2020! Ik hoop nog een flinke sprint in deze maand te gaan maken, qua boeken lezen. In december zijn we waarschijnlijk druk met verhuizen en wennen aan het nieuwe huis. Ik heb er enorm veel zin in, maar eerst nog een maandje afscheid nemen van het plekje waar we nu wonen. Daarna begint het boeken inpakken …

Lees snel verder om te zien welke boeken op mijn november TBR staan 👉🏼


 1. Bethany en het beest van Jack Meggitt-Phillips*
 2. Vluchthaven van Anne van den Dool*
 3. De zomer dat we Parijs bestormden van Clémentine Beauvais*
 4. De stilte van de witte stad van Eva García Sáenz de Urturi
 5. Perfecte resten van Helen Fields
 6. Feel Again van Mona Kasten*

Ik heb echt enorm zin om bovenstaande boeken te gaan lezen. Het bestaat vooral uit boeken die ik als recensie-exemplaar heb gekregen en thrillers die al lang op mijn TBR stonden. Het is een ambitieuze TBR, dus ik ben benieuwd hoeveel van deze lijst ik er aan het eind van november gelezen zal hebben!

Stiekem ben ik naast deze boeken ook nog een luisterboek aan het luisteren: De favoriete zus van Jessica Knoll. Deze heeft alleen geen prioriteit en luister ik vooral naar tijdens huishoudelijke klusjes, borduren en puzzelen!


Welke boeken wil jij in november lezen?

2 thoughts on “De boeken voor november 2020

 1. Ik gaf Urturi vorig jaar aan mijn papa cadeau (het is het eerste van drie delen). Hij was er heel erg blij mee en hield van de sfeer en de uitwerking. Benieuwd wat jij ervan vindt (het is een genre dat ik zelf standaard niet kies, maar waarbinnen ik altijd snuister voor anderen).
  Zelf wil ik eindelijk een Franse pocket uitlezen (Repose-toi sur moi van Serge Joncour) dat Kube voor mij had uitgezocht. Dat is denk ik al vrij ambitieus, gezien mijn aandachtsspanne de laatste tijd. Verder ligt er allerlei vers leesvoer klaar dat ik vorige maand kocht bij mijn favoriete boekhandel, onder andere Hamnet van Maggie O’Farrell. Ik denk dat ik de winter wel doorkom…

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s