De boeken die ik in oktober las

Oktober is alweer voorbij en wat was het een heerlijke maand. Ik heb volop genoten van de mooie kleuren, de herfstblaadjes, warme drankjes en lekkere warme truien. Vooral de laatste week van oktober was het ook weer wonderlijk mooi in de bossen, met alle paddenstoelen die hun hoedjes laten zien en de verschillende kleuren van de blaadjes. Ook heb ik weer lekker gelezen, helaas niet zoveel enge boeken als ik vooraf van plan was. Lees snel verder om te zien welke boeken ik in oktober uitlas 👉🏼


Mijn oktober wrap up:

  1. Christine van Stephen King – fysiek boek en luisterboek – 470 pagina’s: 5/5 ★
  2. The Wicked van James Newman – ebook – 354 pagina’s: 4,5/5 ★
  3. De Cock en de onzichtbare moordenaar van Peter Römer – luisterboek – 143 pagina’s: 2,5/5 ★
  4. De Cock en de dode minnaars van Peter Römer – luisterboek – 140 pagina’s: 4/5 ★
  5. De Cock en het lijk aan de Amstel van Peter Römer – luisterboek – 160 pagina’s: 3,5/5★
  6. Red Dragon van Thomas Harris – fysiek boek – 335 pagina’s: 5/5 ★
  7. Relentless van Dean Koontz – fysiek boek – 375 pagina’s: 2,5/5 ★

Mijn favorieten van afgelopen maand waren toch wel Christine, The Wicked en Red Dragon. Relentless was een beetje een let-down merkte ik. Het concept vond ik interessant, maar de uitwerking kon beter en de schrijfstijl was niet helemaal mijn ding, helaas. Ik vond dat er soms iets te luchtig werd gedaan door de hoofdpersonages, die zich toch het hele verhaal wel in een levensbedreigende situatie bevonden.


Wat was jouw favoriete boek van oktober?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s