De boeken voor de maand oktober 2020

HET IS OKTOBER! Eindelijk, ik ben er. Mijn favoriete maand is aangebroken. De maand waarin ik (hopelijk) veel ga genieten van lekker hete thee en koffie, warme truien, fluffy dekentjes, veel boeken, handwerken, frisse wandelingen, de herfstkleuren, kaarsen branden, griezelend horrorfilms kijken en nog veel meer herfstachtige dingen. Op mijn TBR voor de maand oktober staan alleen spannende horror en thriller boeken die al heel lang braaf op me stonden te wachten. Benieuwd? Lees dan snel verder 🎃


De boeken die ik de komende maand wil lezen:

  1. Relentless van Dean Koontz: een auteur zegt iets slechts tegen een recensent, die er vervolgens op uit is om de auteur kapot te maken.
  2. Dracula, The Un-Dead van Dacre Stoker: het kwaad waart rond in Europa. Heeft Dracula de vorige aanval toch overleefd, of is het een ander soort kwaad?
  3. Red Dragon van Thomas Harris: voor de opsporing van een seriemoordenaar heeft Will Graham de hulp van Hannibal Lecter nodig. Die wil Dr. Lecter enkel verlenen tegen een hoge prijs …
  4. Christine van Stephen King: een driehoeksverhouding tussen Arnie, Leigh en Christine waarvan er één een Plymouth Fury uit 1958 is. (Only in een Stephen King boek 😂)
  5. Greener Pastures van Michael Wehunt: een collectie vol met weirde horror verhalen.
  6. The Wicked van James Newman: het dorpje Morganville wordt getergd door een eeuwenoud kwaad, genaamd Moloch.

Het was moeilijk om te kiezen tussen de vele thrillers en horror boeken die nog in mijn boekenkasten stonden. Ik heb er best veel opgespaard gedurende de afgelopen jaren, wachtend op het perfecte moment. En wat is een beter moment om enge boeken te lezen dan de maand van Halloween? Ik heb echt ontzettend veel zin om deze boeken te verslinden en hoop er nog meer te kunnen gaan lezen dan deze zes. We zullen zien!


Ga jij enge boeken lezen in oktober? 🦇

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s