De boeken die ik in september 2020 las

Pfoe, wat vloog september toch weer voorbij. Ik zie het nu al gebeuren dat ik zowat een half jaar naar de herfst heb uitgekeken en dat het binnen een uurtje alweer over lijkt te zijn! Aan de andere kant staat mijn favoriete maand voor de deur en ik kan niet wachten om alle spooky boeken te gaan lezen, die nu nog braaf op mijn planken op me staan te wachten. Ook al voelde september niet per se als een goede leesmaand, ik las toch zeven boeken uit. Lees snel verder om te zien welke dat waren!


Deze boeken las ik in september

  1. De Cock en de naakte waarheid van A.C. Baantjer – luisterboek – 144 pagina’s: 3,5/5 ★
  2. De Cock en de gebrandmerkte doden van A.C. Baantjer – luisterboek – 139 pagina’s: 3,5/5 ★
  3. One Night’s Stay van C.B. Collins* – ebook – 400 pagina’s: 3,5/5 ★
  4. De Cock en de moord in reclame van A.C. Baantjer – luisterboek – 139 pagina’s: 3/5 ★
  5. Op het geniale af van Benedict Wells* – papieren boek – 301 pagina’s: 4/5 ★
  6. De Cock en de dood door hamerslag van A.C. Baantjer – luisterboek – 133 pagina’s: 3/5 ★
  7. Sexy With Attitude Too van Emily James* – ebook – 214 pagina’s: 4/5 ★

Zoals je kunt zien was ik on a roll met de Baantjer boeken. Het zijn makkelijke boeken, die niet per se superveel concentratie vragen en zijn dus heerlijk om in de auto te luisteren terwijl ik naar mijn werk of familie onderweg ben. Verder heb ik ook nog wat beginnetjes gemaakt met andere boeken en heb ik één boek niet uitgelezen. Het trok me helaas niet genoeg om verder te lezen. Kan gebeuren!


Welke boeken las jij in september?

*Ik heb recensie-exemplaren van deze boeken gekregen. Dit heeft op geen enkele manier invloed op mijn mening over de boeken.

2 thoughts on “De boeken die ik in september 2020 las

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s