Blogposts van de maand augustus 2020

Waar ik aan het begin van augustus het goede voornemen had om weer regelmatiger te gaan bloggen, heb ik in augustus minder geblogd dan in juli. Oeps. Ik vind het heel jammer, maar het schoot er (opnieuw) gewoon elke keer weer bij in. Hopelijk zal ik de regelmaat die ik eerder had weer terugvinden. In augustus kwamen er negen blogposts online. In deze blogpost vind je een fijn overzicht! 👉🏼

Augustus zat vol met werken, lezen en huizen bezichtigen. We zouden dolgraag dichter bij het centrum van Zwolle gaan wonen, dus we zijn op zoek naar een nieuw huisje! Tot nu toe is het nog niks geworden, maar er zaten gelukkig genoeg mooie huisjes tussen. Uiteraard houd ik jullie op de hoogte van onze zoektocht!


Recensies


Artikelen


Maandelijkse blogposts


Wat je kunt verwachten in de maand september

  • Een post over gadgets die iedere boekenwurm moet hebben
  • Recensies!
  • Mijn favoriete Nederlandse boeken

*Ik heb een recensie-exemplaar van dit boek van Emily James gekregen. Dit heeft geen invloed gehad op mijn mening over het boek!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s