De boeken die ik in augustus 2020 las

Voelde augustus voor jullie ook zo lang? Het lijkt echt maanden geleden dat deze maand begon. Anyways, de zomer is weer bijna voorbij (hoera!) en september is alweer bijna hier (hoera!). In augustus las ik zeven boeken, waarvan de meeste fysieke boeken waren. Lees snel verder om te zien welke boeken dat waren ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ


Mijn augustus wrap up:

 1. Lentevuur van Suzanne Vermeer – papieren boek – 174 pagina’s: 4/5 โ˜…
 2. Dert13n van Steve Cavanagh – papieren boek – 370 pagina’s: 5/5 โ˜…
 3. Operation: my Fake Girlfriend van Emily James* – ebook – 186 pagina’s: 4/5 โ˜…
 4. Unbury Carol van Josh Malerman – papieren boek – 362 pagina’s: 3/5 โ˜…
 5. Haven van Tom Deady – papieren boek – 498 pagina’s: 3/5 โ˜…
 6. The Stand van Stephen King – papieren boek/luisterboek – 1325 pagina’s: 3,5/5 โ˜…
 7. Fifty-fifty van Steve Cavanagh* – papieren boek – 400 pagina’s: [rating en recensie komen nog]

Mijn favoriet was toch wel Der13n van Steve Cavanagh: die steekt er voor mij echt met kop en schouders bovenuit. The Stand duurde voor mij te lang en ik was te vaak verveeld om er echt van te kunnen genieten, helaas. Binnenkort komt mijn gehele recensie van The Stand online.

All in all ben ik best blij met de boeken die ik in de afgelopen maand heb gelezen. Er zaten een aantal tussen die al best lang (een aantal jaar) op mijn totale TBR stonden, dus die heb ik er nu ook eindelijk vanaf kunnen halen. Ik hoop dat ik deze trend in de komende maanden van 2020 voort kan blijven zetten!


*Deze boeken heb ik als recensie-exemplaar gekregen. Dit heeft geen invloed gehad op mijn mening over het boek!


Wat was jouw favoriete boek van Augustus?

6 thoughts on “De boeken die ik in augustus 2020 las

 1. Wooo, you finished The Stand! Sorry to hear that you werenโ€™t wowed by it though. Iโ€™d like to try it at some point, but I gave away my copy a while ago because I figured Iโ€™ll just borrow an ebook when I want to read it, haha. Itโ€™s so long that I suspect Iโ€™ll get frustrated and/or bored by any tangents King goes on in the story. ๐Ÿ™ˆ

  Good luck reading more backlist books on your TBR! ๐Ÿ‘ And my fave books last month were The House in the Cerulean Sea and You Should See Me in a Crown!

  Liked by 1 person

  1. I’ve heard of that last one! Glad to hear you enjoyed it ๐Ÿ‘๐Ÿผ

   Hope you enjoy The Stand better than I did (when you get to it haha ๐Ÿ˜‚)

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s