Boeken voor de maand augustus 2020

Augustus is hier en het lijkt de zomer dan eindelijk meegenomen te hebben. Wat is het warm! De warmte zorgt er voor mij helaas voor dat ik iets minder graag op de bank of in de tuin ga zitten om lekker even te lezen. Hiermee rekening houdend, heb ik slechts vier boeken voor mijn to be read van augustus gekozen. Stiekem hoop ik er meer te gaan lezen, maar ik zal het zien!


De boeken die ik in augustus wil lezen:

  1. The Stand van Stephen King (uitlezen, nog ongeveer 900 pagina’s): een onbekend virus roeit het grootste deel van de bevolking van Amerika uit.
  2. Lentevuur van Suzanne Vermeer: wanneer Julia in Tsjechië een jonge vrouw aanrijd, zet het haar leven volledig op zijn kop.
  3. Dertien van Steve Cavanagh: tijdens een rechtszaak groeit het vermoeden dat de echte moordenaar niet zelf terechtstaat, maar onderdeel is van de jury.
  4. Unbury Carol van Josh Malerman: over een vrouw die keer op keer doodgaat en slechts enkelen weten van haar benarde toestand.

Er staan twee boeken in deze lijst die ook op mijn juli TBR stonden. Stephen King’s The Stand is een boek van 1300+ pagina’s, dus die heb ik in juli helaas niet uit weten te lezen. Aan Josh Malerman’s Unbury Carol ben ik überhaupt niet toegekomen, helaas.

Komende week heb ik een week vrij, dus ik hoop af en toe lekker weg te kunnen kruipen om te gaan lezen! Elke keer als ik mijn TBR samenstel, heb ik zin om gewoon al mijn boeken erop te gooien. Er staan in mijn boekenkasten nog zo veel boeken die ik graag wil lezen, dus het is altijd moeilijk om te kiezen. Ooit op een dag zal ik ze allemaal gelezen hebben! 😂


Welke boeken wil jij in augustus lezen?

5 thoughts on “Boeken voor de maand augustus 2020

  1. Good luck with the rest of The Stand! The hot weather is making it hard to focus on reading though, haha. All I can think about is how sweaty and uncomfortable I feel. 😭 But here’s hoping the weather cools down for us both soon!

    I’m planning to pick up You Should See Me in a Crown next, but after that I’m not sure what I’ll feel like… A lot probably depends on how busy I expect to be with work this month!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s