De boeken die ik in juli 2020 las

Aan de ene kant voelde het alsof juli superlang duurde, maar aan de andere kant voelt het ook gek dat het morgen alweer augustus is! Helaas is mijn lezen de afgelopen maand niet per se toegenomen; ik blijf nog steeds hangen op ongeveer zeven boeken per maand. Gelukkig is daar niks mis mee en lees ik nog steeds lekker door! Lees snel verder om te zien welke boeken ik in juli las 👉🏼


Mijn juli wrap up

  • Achter je van Lisa Gardner – luisterboek – 448 pagina’s: 4/5 ★
  • Berouw van Sofie Sarenbrant* – papieren boek – 364 pagina’s: 4/5 ★
  • Tropenbruid van Susan Smit – luisterboek – 240 pagina’s: 4/5 ★
  • Cock & Bull van Laura Barnard* – ebook – 336 pagina’s: 3/5 ★
  • Bonuskind van Saskia Noort – luisterboek – 336 pagina’s: 5/5 ★
  • The Day my Kisses Tasted like Disorder van Emmanuella Hristova* – ebook – 50 pagina’s: 4/5 ★
  • The Ghastling, geredigeerd door Rebecca Parfitt – papieren boek – 78 pagina’s: [rating komt nog]

Ook las ik zo’n 400 pagina’s van The Stand van Stephen King. Ik heb nog een lange weg te gaan, zo’n 900 pagina’s, maar ik denk dat ik hem in augustus wel uitlees! Mijn favorieten van afgelopen maand waren Berouw en Bonuskind. Beide boeken waren superspannend en tijdens het lezen zat ik van begin tot eind op het puntje van mijn stoel!


Welke boeken heb jij in juli gelezen? Nieuwe favorieten?


*Deze boeken heb ik als recensie-exemplaar van de uitgeverij of auteur gekregen. Dit heeft geen invloed op mijn mening over het boek!

5 thoughts on “De boeken die ik in juli 2020 las

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s