De boeken die ik deze week uit las #26

Op een of andere manier lukt het me toch elke week weer om mijn weekenden vol te maken. Aan het begin van de week keek ik uit naar een weekend vol lezen en chillen. Uiteindelijk heb ik maar één van de drie dagen echt gevuld met lezen en niks doen (misschien wel een aantal huishoudelijke taakjes)! De andere twee dagen waren gelukkig heel leuk, maar ik kijk ook wel weer uit naar een weekend écht even niks 🤭 Oh well, die komen vanzelf wel weer!

Deze week las ik maar één boek uit, maar wel een boek waar ik ontzettend van genoten heb: Trust Again van Mona Kasten*. Morgen komt mijn recensie van deze hartstochtelijke New Adult roman, so stay tuned! Daarnaast ben ik begonnen met The Stand van Stephen King; een favoriet van vele Constant Readers. Tot nu toe vind ik hem heel fijn lezen en zitten er al genoeg spannende randjes aan. Ik ben benieuwd waar dit heen zal gaan!


Hoe was jouw week?

*Ik heb dit boek gekregen van uitgeverij Boekerij in ruil voor een eerlijke recensie. Dit heeft geen enkele invloed gehad op mijn mening over het boek!

4 thoughts on “De boeken die ik deze week uit las #26

  1. When I go to bed on Sundays I’m always so sad that the next day is Monday!! 😭😂 But yes, there’s always next weekend to look forward to, haha.

    Glad to hear that The Stand is going well. Hope it keeps your interest (it’s so long, ahaha)!

    Liked by 1 person

    1. Hahah Goodreads says I’m now at 8% of the book, after reading about 100 pages 🙋🏻‍♂️😭 But so far it’s quite an easy and entertaining read, so I’m not worried 😌

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s