Boeken voor de maand juli 2020

Het is juli; een nieuwe maand is begonnen en dat betekent natuurlijk een nieuwe TBR! Ik heb een aantal boeken op mijn TBR van deze maand staan die al superlang op mijn boekenplank stonden. Ook lees ik deze maand een boek van Stephen King voor een readalong op Instagram en een boek dat ik als recensie-exemplaar gekregen heb. Lees snel verder om te zien over welke boeken ik het heb!


In juli wil ik deze boeken gaan lezen:

  1. The Stand van Stephen King (voor #makeyourstand2020, gehost op instagram door @jobis89 en @peer105)
  2. Eternal Frankenstein, geredigeerd door Ross E. Lockhart
  3. Berouw van Sofie Sarenbrant*
  4. Unbury Carol van Josh Malerman

Doordat The Stand zo’n dik monster van een boek is, heb ik deze maand ‘maar’ vier boeken op mijn TBR staan. Ik ben ontzettend benieuwd naar The Stand, maar de samenvatting van Berouw klinkt eveneens heel spannend. Stiekem moet ik eerst nog iets meer dan 100 pagina’s van Trust Again van Mona Kasten* lezen voor ik echt kan beginnen met mijn juli TBR. Het boek is zo geweldig, dus die heb ik binnen de kortste keren uit!


Welk boek wil jij in juli gaan lezen?

4 thoughts on “Boeken voor de maand juli 2020

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s