Juni 2020 wrap up!

De helft van het jaar zit er alweer op en wat was het een gek half jaar! Er is van alles gebeurd; zowel in mijn privéleven, als in de levens van vele anderen. Waar ik aan het begin van dit jaar zo’n 15 boeken per maand las, is dit de afgelopen maanden weer afgenomen naar ongeveer 6 boeken per maand. Niks mis mee natuurlijk, maar ik zou graag weer lekker veel willen gaan lezen! In juni las ik eveneens 6 boeken. Lees snel verder om te zien welke dat waren 👉🏼


Afgelopen maand las ik de volgende boeken:

  1. Als het bloedt van Stephen King* – papieren boek – 413 pagina’s: 5/5 ★
  2. Dark Celebrations van Calvin Demmer* – ebook – 401 pagina’s: 4/5 ★
  3. Wat jij niet ziet van M.J. Arlidge – papieren boek – 95 pagina’s: 4,5/5 ★
  4. Laten we het er maar niet over hebben van Akwasi – papieren boek – 137 pagina’s: 4/5 ★
  5. Knielen op een bed violen van Jan Siebelink – papieren boek – 446 pagina’s: 4/5 ★
  6. Trust Again van Mona Kasten* – papieren boek – 415 pagina’s: [rating en recensie komen nog!]

Er zaten een aantal dikkerds tussen, maar ook twee dunnere boekjes die ik binnen één dag uit had. Desalniettemin genoot ik ook van de dunnerdjes. Het een redelijk diverse maand, zowel wat auteurs betreft, als wat de genres betreft. Door de protesten van de afgelopen tijd kocht en las ik de bundel van Akwasi, Laten we het er maar niet over hebben. Toch mogen de boeken die ik lees nog veel diverser zijn, wat mij betreft, maar het is een goed begin!


Welke boeken heb jij gelezen in juni?


*Deze boeken heb ik als recensie-exemplaar van de uitgeverij of auteur gekregen. Dit heeft geen invloed op mijn mening over het boek!

One thought on “Juni 2020 wrap up!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s