2020 weekoverzicht #25

Ik wil niet zo’n typische zeur-Nederlander zijn, die klaagt als het in de zomer heet is, maar: wat was het heet afgelopen week šŸ˜‚ Gelukkig is het op mijn werk goed te doen wat de warmte betreft. Ik was dan ook heel blij met de regen en koelere temperaturen afgelopen weekend! Het zorgde ervoor dat ik weer wat prettiger kon lezen.

Een aantal dingen fietsten door mijn weekend-leesplannen heen, maar gelukkig waren dat alleen maar leuke dingen waar ik enthousiast van word. Ik heb eindelijk Knielen op een bed violen van Jan Siebelink uitgelezen en vanavond hoop ik nog lekker in Trust Again van Mona Kasten* te gaan lezen!

Ook ben ik nog altijd aan het luisteren naar Achter je van Lisa Gardner. Mijn obsessie met audioboeken van eind vorig jaar en begin dit jaar is weer een beetje bekoeld, wat ook meteen het aantal boeken dat ik per maand lees omlaag heeft gehaald. Oh well, het komt waarschijnlijk wel weer als het weer wat kouder wordt in de herfst en ik echt goed mijn draai op mijn werk heb gevonden.


Hoe was jouw week?

One thought on “2020 weekoverzicht #25

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s