2020 weekoverzicht #24

Langzaamaan begint het leven weer een beetje vorm te krijgen. Na bijna drie maanden thuis te hebben gezeten, kom ik weer in een werkritme en heb ik weer échte weekends. Weekends die niet stiekem overvloeien in een werkweek. Hiermee heb ik ook weer een beetje mijn draai gevonden in het regelmatig posten van een bericht op mijn blog. Ik heb meer inspiratie en dat zien jullie (hopelijk) terug in mijn blogposts!

Afgelopen week heb ik geen een boek uitgelezen, maar ben ik wel in drie nieuwe boeken begonnen:

  • Achter je van Lisa Gardner
  • Trust Again van Mona Kasten*
  • Knielen op een bed violen van Jan Siebelink

Drie totaal verschillende verhalen – een thriller, een romance en literatuur – maar dat is juist wel fijn. Dan kan ik een beetje kiezen wat ik lees, wanneer ik daar zin in heb. Ik sjees door Trust Again heen; wat een fijn verhaal is het toch weer!


Hoe was jouw week?

*Ik heb dit boek gekregen als recensie-exemplaar. Dit heeft echter geen enkele invloed op mijn mening over het boek!

One thought on “2020 weekoverzicht #24

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s