2020 weekoverzicht #23

Afgelopen week was gevuld met het arriveren van boeken en het lezen van boeken, naast dat ik gewoon naar mijn werk moest. Zo arriveerden er een boek dat ik zelf heb besteld; het Spannende Boeken Weken geschenk; het boek voor het Thrillerabonnement van A.W. Bruna, en een boek dat ik heb gekregen om te reviewen! Genoeg te lezen dus!


Deze boeken las ik afgelopen week uit:

  • Dark Celebrations van Calvin Demmer*
  • Laten we het er maar niet over hebben van Akwasi
  • Wat jij niet ziet van M.J. Arlidge

Drie compleet verschillende boeken. Het boek van Akwasi is een gedichtenbundel; het boek van Calvin Demmer is een collectie van korte horrorverhalen en Wat jij niet ziet is een kort verhaal van iets minder dan 100 pagina’s. Eerlijk gezegd heb ik nu ook wel weer heel erg zin om een lekker lang verhaal te gaan lezen. Ik hoop dan ook snel OMFG van Emily James op te pakken, maar ook Trust Again van Mona Kasten*!


Hoe was jouw week?

*Ik heb deze boeken gekregen als recensie-exemplaar. Dit heeft op geen enkele manier invloed op mijn mening over de boeken!

One thought on “2020 weekoverzicht #23

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s