2020 weekoverzicht #22

Afgelopen week was mijn eerste werkweek als trainee SEO specialist. Het was een drukke maar ook zeker een leerzame week; ik kijk er naar uit om nóg meer te gaan leren! Ook deze week kwam lezen dus weer op een laag pitje te staan, maar ik heb toch een boek uit weten te lezen.

In de negen maanden als freelance tekstschrijver voor een marketing bedrijf had ik al de basiskennis opgedaan over SEO en het schrijven van teksten. Als trainee SEO specialist ga ik het komende jaar nog veel meer leren over de wereld van SEO. Het is allemaal super interessant en ik heb gezellige collega’s. Ik ben zo blij dat ik deze kans heb gepakt!

Als het bloedt van Stephen King

Het boek dat ik uitlas was Als het bloedt van Stephen King. Morgen komt mijn recensie van deze verhalencollectie uit, maar ik kan je al wel verklappen dat het weer geweldige verhalen waren. Spannend en echt typisch King! Als je nog aan het twijfelen was over dit nieuwste boek van Stephen King, dan kan ik je zeker aanraden hem aan te schaffen en deze zomer lekker te gaan lezen.

The Gone World van Tom Sweterlitsch

Nadat ik Als het bloedt uit had gelezen, begon ik in The Gone World van Tom Sweterlitsch. Na het lezen van de samenvatting werd ik een beetje bang dat het niet echt mijn boek zou zijn. Het is namelijk een sci-fi horror waarin tijdreizen voor komt en die zich deels afspeelt in de ruimte.

Niet echt dingen waar ik graag over lees; vaak omdat het toch een te-ver-van-mijn-bed-show is. Ik kan mezelf en mijn leven moeilijk voorstellen in de ruimte. Dat is ook een reden waarom ik minder graag fantasy boeken lees. Ik hou ervan om te lezen over een herkenbare wereld (oftewel de Aarde, dus ook over dingen die ik niet direct in mijn eigen leven meemaak, zoals racisme). Zo hoef ik niet eerst te wennen aan nieuwe benamingen en soorten, maar kan ik direct het verhaal in duiken.

Gelukkig is het boek tot nu toe anders dan ik had verwacht en kom ik er gemakkelijk doorheen. Ja, er zijn nog wel dingen die ik niet direct snap, maar die hebben tot nu to nog geen invloed op mijn leeservaring.


Hoe was jouw week?

One thought on “2020 weekoverzicht #22

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s