Juni 2020 TBR

Ook al ga ik ervan uit dat juni een hectische maand zal zijn, hoop ik toch nog genoeg tijd over te houden om lekker te blijven lezen. Ik heb weer een aantal boeken van bovenaan mijn TBR op de lijst staan en ik ben benieuwd wat ik ervan ga vinden. Lees snel verder om te zien over welke boeken ik het heb!

Mijn juni TBR:

  1. De rest van het nieuwe boek van Stephen King, Als het bloedt*
  2. Operation: My Fake Girlfriend van Emily James*
  3. Knielen op een bed violen van Jan Siebelink
  4. The Gone World van Tom Sweterlitsch
  5. Magic van Mike Russell*
  6. Dark Celebrations van Calvin Demmer*

Ik ben ontzettend aan het genieten van de korte verhalen van Stephen King en het leest echt als een trein! Vandaag of morgen zal ik hem wel uitlezen, denk ik. Ook kijk ik uit naar Knielen op een bed violen; ik ben ontzettend benieuwd of ik hem goed ga vinden.


Welk(e) boek(en) wil jij lezen in juni?


*Deze boeken heb ik als recensie-exemplaar gekregen van de auteur of uitgever. Dit heeft geen enkele invloed op mijn mening over de boeken!

3 thoughts on “Juni 2020 TBR

  1. Ik heb deze maand Kobo Plus afgesloten, dus ik ga daar zoveel mogelijk boeken van lezen. Verder ben ik bezig in Full Disclosure en De laatste brief, dus die hoop ik deze maand uit te lezen.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s