2020 Weekoverzicht #20

Pfoe, afgelopen week behoorlijk druk geweest met werk. Af en toe is lekker druk zijn met productieve dingen wel fijn; dan geniet ik des te meer van het weekend. Daarbij gingen mijn moeder, mijn zussen en ik afgelopen vrijdag naar Arnhem om een bruidsjurk voor mijn moeder uit te zoeken. Ze gaat in september trouwen en ik ben zo blij voor haar šŸ„° (ze heeft een hele mooie bruidsjurk gekozen!) Lezen kwam dus weer een beetje op een laag pitje te staan, ondanks dat ik een heel goed boek aan het lezen ben.

Afgelopen week las ik wel eindelijk de Bachman boeken uit! Het heeft zo ontzettend lang geduurd voor ik hem eindelijk uit had. De pagina’s zaten helemaal vol met tekst die bestond uit hele kleine lettertjes. Het leek af en toe echt alsof ik niks opschoot. Ik heb gelukkig wel genoten van alle verhalen, maar De marathon en Vlucht naar de top waren toch wel mijn favorieten.

Vandaag hoop ik Kintu van Jennifer Nansubuga Makumbi uit te lezen, waar ik ontzettend van geniet, en ik luister ook naar het audioboek van De patiƫnt van Sebastian Fitzek.


Hoe was jouw week?

One thought on “2020 Weekoverzicht #20

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s