2020 weekoverzicht #19

photo_2020-05-18 11.06.49

Heel langzaam past mijn leven zich aan naar het ‘nieuwe normaal’. Ook merk ik dat het ‘nieuwe normaal’ niet heel veel anders is dan mijn ‘oude normaal’; ik vermaak me prima  in mijn eentje (samen met Pieter en Flóki) en heb niet superveel sociale contacten nodig om gelukkig te zijn. Daarbij zorgen Animal Crossing, lezen en borduren voor fijne afleiding als ik wel mijn sociale contacten mis. Helaas staat het lezen nog altijd onbedoeld op een laag pitje, maar ik doe er alles aan om toch elke dag een paar bladzijdes te lezen. Het is namelijk niet zo dat ik er geen zin in heb, maar dat al mijn aandacht wordt opgeslokt door AC. En laat ik nou afgelopen weekend ook weer The Sims op mijn laptop hebben geïnstalleerd 👀 Ja, dat helpt ook niet echt.

Vorige week heb ik één boek uitgelezen (eigenlijk uitgeluisterd), Verloren van Nicci French, en één boek bijna uitgelezen, 4x Stephen King. Verder heb ik nog lekker gelezen in Kintu*en ik geniet echt met volle teugen van dat boek. Jennifer Nansubuga Makumbi heeft een ontzettend fijne schrijfstijl. Ik was nog niet bekend met literatuur dat zich afspeelt in Afrika dat niet vanuit koloniaal perspectief is geschreven. Ik vind het verhaal ontzettend interessant en spannend! Ik ga me zeker verdiepen in het vinden van andere Afrikaanse literatuur!


Hoe was jouw week?

5 thoughts on “2020 weekoverzicht #19

  1. Oeh, dat laatste boek intrigeert me nu ook! Lijkt me geweldig om eens iets totaal anders te lezen qua stijl en verteltraditie. (En ware het niet omwille van de kinderen, dan lag dit nieuwe normaal me een pak beter dan het oude…)

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s