2020 weekoverzicht #18

photo_2020-05-12 21.12.16

Deze post komt helaas twee dagen te laat online. Ik was het gewoon vergeten en de afgelopen twee dagen heb ik hard gewerkt, dus het schoot er gewoon bij in 🙈 Ach ja, so it goes. Er is weer een week voorbij gegaan. Helaas heb ik niet zoveel gelezen als ik wilde en moest ik een boek wegleggen omdat het me simpelweg niet lag. Wel is er veel gebeurd, waar ik hopelijk later op terug kan komen. Don’t worry, het waren alleen maar goede dingen!

Vorige week las ik maar één boek uit, namelijk Strange Medicine van Mike Russell*. Het was een verhalen collectie vol met vreemde verhalen over transformaties. Ik heb er erg van genoten! Ook heb ik 160 pagina’s gelezen in Honderd jaar eenzaamheid van Garbriel García Márquez. Ondanks dat het een favoriet van velen is, lag het mij iets minder goed. Ik raakte verveeld en besloot het boek weg te leggen. Ik zou te vaak met mijn ogen hebben gerold in de 300 pagina’s die nog zouden gaan volgen. Daarbij gebeurde er te weinig om mijn aandacht écht vast te kunnen houden.

Komende week hoop ik, naast veel te werken, ook weer veel te gaan lezen. Het heeft vorige week even op een laag pitje gestaan en ik hoop snel weer een boek op te pakken die mij gewoon bij de kladden grijpt en me niet meer loslaat!


Hoe was jouw week?

Dit boek kreeg ik als recensie-exemplaar. Dit heeft op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

4 thoughts on “2020 weekoverzicht #18

  1. Ik moest hardop lachen bij ‘ik zou nog te vaak met mijn ogen gaan rollen’, heerlijk! Heel veel succes met werken, en hopelijk weer wat meer leesuurtjes! 🌻📚

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s