2020 weekoverzicht #16

photo_2020-04-26 22.20.25

Komende week is het alweer de zesde week dat ik thuis zit. Aan de ene kant voelt het alsof ik het nooit anders heb gedaan. Aan de andere kant voelt het nog maar zo kort geleden dat ik mijn laatste werkdag had. Ik weet, net als velen, nog niet hoe lang dit allemaal nog gaat duren. Tot die tijd vermaak ik me gelukkig nog altijd prima met mijn hobby’s, zoals lezen, gamen en borduren.

Ook ben ik nog lekker aan het sporten. Afgelopen week merkte ik alleen wel dat ik een soort dipje had. Ik had geen zin, maar ik kon mezelf gelukkig wel schoppen om het gewoon te gaan doen. En ik kijk nu al uit naar morgen, wanneer ik weer een work-out op de planning heb staan. Waar ik wel lekker veel aan het bewegen ben, lees ik minder dan ik vooraf had gedacht. Ik dacht dat mijn periode van thuiszitten gevuld zou zijn met het lezen van boeken. Toch lees ik nu minder dan in de maanden dat ik nog gewoon aan het werk was. Misschien is het een bepaald ritme dat ik mis, maar misschien is het ook iets anders *ik kijk naar jou, Animal Crossing* 👀 Desalniettemin heb ik dit jaar, tot nu toe, al 52 boeken gelezen. Ik mag dus zeker niet klagen!

Afgelopen week heb ik deze boeken uitgelezen:

  • De zonderlinge geschiedenis van Dr. Jekyll en Mr. Hyde van Robert Louis Stevenson
  • Strange Weather van Joe Hill
  • En toen waren er nog maar … van Agatha Christie

Ik ben ook nog steeds bezig met 1Q84 van Haruki Murakami en vandaag ben ik begonnen in een verhalenbundel van Stephen King als Richard Bachman.

Hoe was jouw week?

6 thoughts on “2020 weekoverzicht #16

  1. I definitely feel quite lucky that I’m a homebody by nature, so I don’t feel too cooped up at home. I am trying to go for walks when I can though (especially when the weather is nice)!

    52 books this year so far is amazing! Do you have a favourite (or favourites) yet? I think my week last week was OK… I can’t really remember, haha. But I had the loveliest weekend, so that was nice!

    Hope you have a good week ahead. ♥️

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s